Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Huntelaar: 'Vorig jaar verloren we onnodig, dat mag niet gebeuren'

Laatste update:

"We willen die wedstrijd winnen. Dat is heel belangrijk voor ons. Om de laatste twee wedstrijden goed af te sluiten en daar is Roda JC de eerste stap naar. We willen de beker winnen. Vorig jaar verloren we onnodig bij FC Twente, dat mag niet gebeuren", laat hij weten via de officiële kanalen van zijn club. Huntelaar verwacht een redelijk open duel tegen de Limburgers, aangezien Roda ook in actie zal moeten komen als het door wil stoten naar de volgende ronde.

"Ze kunnen niet met z'n allen blijven verdedigen. Ik ga er wel van uit dat wij de bovenliggende partij zijn en daarin zullen we zoeken naar momenten om toe te slaan", vervolgt de spits zijn verhaal. Trainer Erik ten Hag laat weten dat zijn ploeg de confrontatie met de tegenstander uit de Keuken Kampioen Divisie niet licht op zal vatten: "Het is zeker een pittige loting, geen wedstrijd is makkelijk. De beker is vaak een onvoorspelbare competitie. Dat betekent dat je je focus moet houden. We zijn de slotweek goed begonnen en dat moeten we doorzetten. Alle aandacht gaat nu op Roda JC."

De teller staat bij Ajax dit seizoen al op dertig wedstrijden en de Amsterdammers lijken ook een drukke tweede seizoenshelft tegemoet te gaan. Ten Hag ziet dit echter niet als een reden om een groot aantal van zijn spelers rust te geven in de beker: "Deze spelers vinden het heerlijk om iedere drie dagen een wedstrijd te hebben. We zullen een sterk elftal op de mat brengen, want we willen overwinteren."

Denk jij dat Ajax gaat winnen van Roda JC?

Meer nieuws

Live meepraten in de Eredivisie: FC Utrecht - Vitesse
0
Live meepraten in de Eredivisie: FC Volendam - Ajax
0
Man United gaat komende zomer voor man met afkoopclausule van 70 miljoen euro
0
Jordan Henderson en Steven Berghuis keren terug in wedstrijdselectie Ajax
0
Ricky van Wolfswinkel hakt definitief knoop door over toekomst bij FC Twente
9
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties