Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Huntelaar wil afsluiten bij Ajax: 'Mijn droomclub'

Laatste update:

De 59-voudig Oranje-international (34 doelpunten) speelde tussen 2006 en 2008 ook al in Amsterdam. Toen kwam Huntelaar tot 76 doelpunten in 92 wedstrijden waarna hij een transfer verdiende naar Real Madrid. Nadien speelde de Achterhoeker ook nog voor AC Milan, maar doordat hij daar niet echt overtuigde, zeggen critici dat Huntelaar niet geslaagd is in de absolute top.

Huntelaar is het daar 'deels' mee eens. "Bij Real stond ik van de 25 wedstrijden dertien keer in de basis. Een basisspeler. Toen de club Cristiano Ronaldo en Karim Benzema kocht, ben ik vertrokken", zegt Huntelaar, die momenteel Europees topscorer aller tijden is bij Schalke. "Bij Milan was ik slechts een Joker en dat beviel me niet. Voor mij is spelen belangrijk. Als je met een topclub als wisselspeler iets wint, heb je niet het gevoel een aandeel in het succes te hebben gehad."

In Gelsenkirchen is Huntelaar wel verzekerd van een basisplaats en hij scoorde er tot dusver aan de lopende band. Door zijn aflopende verbintenis werd hij recentelijk gelinkt aan clubs als Arsenal en Liverpool, maar hij tekende eind december toch bij in de Veltins Arena. "Ik heb mijzelf afgevraagd of ik bij Schalke wilde blijven of naar Engeland wilde gaan. Ik had meerdere aanbiedingen op zak, maar ik heb uiteindelijk met geen één club onderhandeld. Bij Schalke hebben ik en mijn familie alles."

Met Huub Stevens werkt Huntelaar echter niet meer samen. De Limburger werd medio december ontslagen door die Königsblauen na een slechte serie. Huntelaar was het niet met die beslissing eens. "Een trainersontslag is altijd onterecht", zegt hij in de Duitse krant. "Het was niet alleen Huubs schuld, maar van ons allemaal. Ik had een goede band met hem en vind het jammer. Hij heeft ons naar de Champions League geloodst. Misschien komt hij in een andere functie terug bij Schalke, dat zou ik erg leuk vinden."

Speelt Klaas-Jan Huntelaar ooit weer voor Ajax?

Meer nieuws

The Athletic heeft nog voor zijn komst naar Liverpool mooi nieuws voor Arne Slot
0
Thiago Silva zegt Chelsea definitief gedag in hartverwarmende afscheidsvideo
9
VZ Kort: SC Cambuur laat supporters thuis voor uitduel in Kerkrade
77
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
15
Vertrekt Gimenez bij Feyenoord? Spits brengt bezoek aan Premier League-duel
25
Premier League-clubs komen budgetplafond overeen: dit zijn de details
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties