Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Hupperts: 'Als ik meer ballen krijg, dan kan ik ook meer doen, hè?'

Laatste update:

PSV kon afgelopen weekend niet beschikken over de geschorste Jetro Willems en de zieke Jorrit Hendrix, waardoor trainer Phillip Cocu de rechtsbenige Joshua Brenet als linksback opstelde. Dat Hupperts daarvan niet of nauwelijks kon profiteren, lag volgens de vleugelspits niet echt aan hem. "Als ik meer ballen krijg, dan kan ik ook meer doen, hè", maakt Hupperts duidelijk in gesprek met Goal.

"In de tweede helft heb ik volgens mij maar twee keer de bal ontvangen. Dan kan ik niet veel doen. Ze wilden op links allemaal met elkaar tikken, maar even een crossballetje zat er niet in", klinkt het gefrustreerd uit de mond van de aanvaller, dit seizoen de beste speler van Roda. De Limburgers richten zich nu op het degradatieduel met RKC Waalwijk; de nummer zestien van de ranglijst komt aanstaand weekend op bezoek in Kerkrade.

-
Vind je dat Guus Hupperts gelijk heeft?

Meer nieuws

Meerdere Italiaanse spelers trappen in nepaanbiedingen uit Saoudi-Arabië
0
Arne Slot ziet na Pepijn Lijnders tweede Nederlander vertrekken bij Liverpool
4
'Verdediger van PEC kan fraaie overstap maken naar LaLiga of Premier League'
3
'Ik weet dat Christian Eriksen nog steeds een fijn gevoel heeft bij Ajax'
11
Luciano Spalletti betrekt 4 legendes om EK-titel met Italië te prolongeren
9
Arsenal wil voorhoede versterken en denkt aan verkopen van man van 50 miljoen
30

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties