Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Huurperiode van Van de Beek in Duitsland neemt vernederende wending

Laatste update:

Van de Beek werd in januari door Manchester United op huurbasis gestald bij Eintracht. De voormalig Ajacied kreeg daarbij een basisplek in het vooruitzicht gesteld door Dino Toppmöller.

Van de Beek startte vervolgens ook drie keer in de basis, maar kan zijn stempel als een van de twee aanvallende middenvelders van Eintracht nog niet drukken. In drie optredens kwam de Nederlander niet tot doelpunten of assists.

Nog zorgwekkender zijn de pass-statistieken van Van de Beek. Tegen Mainz kwam de middenvelder in 45 minuten slechts tot acht passes, waarvan slechts drie op de helft van de tegenstander. In totaal raakte hij veertien keer de bal.

Van de Beek bleef in de rust vervolgens achter in de kleedkamer en werd gewisseld voor Farès Chaïbi. Met de Algerijn in de ploeg maakte Eintracht al snel het enige doelpunt van de wedstrijd. Voormalig PSV'er Mario Götze tekende voor die treffer.

Voor Van de Beek breken cruciale weken aan in Duitsland, want zijn basisplek lijkt allesbehalve meer verzekerd. Van de Beek heeft nog enkele maanden de tijd om Eintracht ervan te overtuigen hem definitief over te nemen van Manchester United. Er is een optie tot koop van elf miljoen euro.

Mocht een langer verblijf bij Eintracht er niet inzitten, dan keert Van de Beek in principe terug bij Manchester United, waar zijn contract doorloopt tot medio 2025. Zijn rol op Old Trafford lijkt echter volledig uitgespeeld.

Meer nieuws

AZ is helemaal klaar met Mathew Ryan en trekt stekker uit onderhandelingen
1
Vermoedelijke opstellingen Nederland - Turkije: Koeman voert één wijziging door
20
Spanje knokt zich in extremis langs Duitsland en is halve finalist
158
Basisspeler van Oranje tegen Roemenië mist mogelijk Turkije door knieklachten
27
Koeman sprak met één speler, zonder naam te noemen, over cruciaal verbeterpunt
13
Live meepraten op het EK: Portugal - Frankrijk
146

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties