Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Hyballa lovend: 'Ik vind hem van het niveau van Frenkie de Jong'

Laatste update:

"Hij heeft lang vastgehouden aan de internationals, waarmee hij de wereldtitel veroverde. En gaf ze na het mislukte WK in Rusland een herkansing in de Nations League. Toen was hij plotseling de klootzak die gefaald had. Nu Löw eindelijk een nieuw beleid heeft doorgevoerd, staat iedereen op zijn achterste benen", legt Hyballa uit in de Volkskrant. "Misschien zaten er rotte appels tussen de spelers, die hij uit de ploeg heeft gezet. Maar dat kun je als trainer niet zeggen en nu ruiken Müller, Hummels en Boateng bloed. Löw denkt: het is goed met jullie, ik laat zien wie de grootste piemel heeft. En dat is uiteindelijk toch de trainer."

'Ze hebben het beste van Red Bull Salzburg, Ajax en Anderlecht gecombineerd'

Lees hier ons verhaal over FC DAC 1904, dat met Peter Hyballa en Remco ten Hoopen wil uitgroeien tot het 'Ajax van Slowakije'.Lees artikel

Duitsland werd in de groepsfase van het WK uitgeschakeld en in de Nations League eindigde het team van Löw op de derde en laatste plaats in een poule met Nederland en Frankrijk. Hyballa vindt de crisis in het Duitse voetbal wel meevallen. "Duitsland onder 21 jaar werd Europees kampioen en is opnieuw favoriet voor de titel", aldus Hyballa, die genoeg talent ziet rondlopen bij de Duitse ploeg. "Gündogan, Sané, Reus, Kroos en doelman Neuer zijn topspelers. En ik vind middenvelder Kai Havertz van het niveau van Frenkie de Jong."

-

Meer nieuws

Noa Lang start zeer controversieel liedje op podium, maar Luuk de Jong grijpt in
22
Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
1
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
0
Liveblog huldiging PSV: Selectie op bordes, Stadhuisplein uitzinnig van vreugde
38
'Bayern München schakelt definitief door naar Erik ten Hag'
34
Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties