Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Hyballa wijst naar 'koningstransfer' van NAC: 'De club wil veel geld voor hem'

Laatste update:

FC Utrecht heeft volgens het regionale dagblad een bod van een miljoen euro neergelegd in het Rat Verlegh Stadion, terwijl AZ een bod van twee miljoen euro heeft gedaan. NAC heeft beide aanbiedingen naar de prullenbak verwezen, omdat de club van mening is dat Van Hecke meer waard is. De twintigjarige verdediger werd in de zomer van 2018 door NAC opgepikt bij hoofdklasser Goes en heeft zich in Breda stormachtig ontwikkeld. Hij zou de interesse hebben gewekt van bijna de complete Eredivisie. Alleen Ajax en PSV zouden niet achter zijn handtekening aanzitten.

"Het is de laatste weken wat rustiger rond hem", vertelt Hyballa in gesprek met Voetbal International. "Nog één jaartje bij NAC blijven zou voor hem en voor de club goed zijn, maar het is duidelijk dat Van Hecke de koningstransfer van NAC moet worden. De club is duidelijk, ze willen veel geld voor hem." De Duitse trainer wil graag sportief succes boeken, maar weet ook dat inkomsten uit transfers belangrijk zijn. "Wij moeten promoveren, die druk leggen we onszelf op, maar misschien moet je ook één of twee spelers verkopen terwijl je die eigenlijk wilt behouden."

De man die over de transfers gaat bij NAC is technisch manager Tom van den Abbeele. Hij is mogelijk zelf bezig aan zijn laatste maanden in Breda. Volgens BN DeStem staat hij namelijk in de serieuze belangstelling van Cercle Brugge. Hij is op de hoogte van de belangstelling vanuit België, maar zegt in een korte reactie dat 'het niet aan de orde is'.

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties