Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Hype rond Memphis Depay getemperd: 'Je moet dat absoluut niet hebben'

Laatste update:

"Er wordt veel meer gevoetbald dan vroeger. En alles komt op tv. Maar of het vaker voorkomt, dat vraagt echt een langere periode van kijken en vergelijken", vervolgt Rien Heijboer in gesprek met het Algemeen Dagblad. "En dan nog: het kenmerk van voorste kruisbandletsel is dat het geen contactblessure is. Het kan op allerlei manieren en momenten ontstaan."

Dit bericht bekijken op Instagram

1 month ?

Een bericht gedeeld door Memphis Depay (@memphisdepay) op

"Ik was consulent bij Sparta en zag vijf man in korte tijd met deze blessure, maar in een lange periode bij Feyenoord: helemaal niks. Er zijn ook zat spelers die er nipt aan zijn ontsnapt", stelt de specialist. Depay deelt de voortgang van zijn revalidatietraject op social media. De aanvaller van Olympique Lyon lijkt volgens menigeen op de goede weg om het EK te halen, maar Heijboer benadrukt dat er veel tijd overheen gaat.

"Misschien goed om even te schetsen: de nieuwe kruisband doet er anderhalf jaar over voor hij op de goede sterkte is. Zó lang gaat niemand wachten, profvoetballers zeker niet", aldus Heijboer, die na zijn pensionering in 2017 nu steeds in de staf van Oranje zit. "Maar je moet absoluut niet hebben dat-ie opnieuw scheurt. En daar zijn helaas genoeg voorbeelden van, maar het gaat ook wel eens goed."

Zowel Depay als Willems zijn 25 jaar oud en dat blijkt precies de leeftijd te zijn waarop spelers deze nare blessure gemiddeld oplopen. "Rapportages leren ook dat spelers die al heel jong kruisbandletsel oplopen iets gemeen hebben: die krijgen de blessure tijdens een carrière vaak aan beide knieën. Oudere spelers raken meer eenzijdig geblesseerd", besluit Heijboer.

Verwacht jij dat Memphis Depay met Oranje op het EK zal zijn?

Meer nieuws

Engelse pers kiest Manchester City-ster als beste speler van de Premier League
14
'Het heeft er alle schijn van dat Van Bommel gaat vertrekken bij Royal Antwerp'
12
Daley Blind weet wat hij na spelerscarrière wil doen: 'Wil wel die kant op'
10
Erik ten Hag in beeld als opvolger van Thomas Tuchel bij Bayern München
20
Johan Bakayoko maakt supporters van Feyenoord warm met lofzang over speler
11
Gehele Italiaanse top staat in de rij voor Nederlander: 'Een groot kampioen'
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties