Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Hyundai Motor Group biedt Van Persie miljoenen voor transfer aan'

Laatste update:

Jeonbuk Hyundai Motors is voor op korte termijn op zoek naar een marquee signing, een voetballer die meer mag kosten en verdienen dan de afgesproken limiet. Van Persie is naar verluidt een van de kandidaten, net als Fernando Torres. Laatstgenoemde speelt op huurbasis voor Atlético Madrid en heeft een aflopende verbintenis met AC Milan.

Hyundai Motor Group is bereid om een bedrag van 5,5 miljoen euro per jaar uit te keren aan een marquee signing, zo klinkt het. Het is maar de vraag of voetballers als Van Persie en Torres voor een dergelijk bedrag bereid zijn om naar Zuid-Korea te verhuizen en in de K-League uit te komen. De 34-jarige Braziliaan Edu, die in het verleden voor onder meer Schalke 04 en Besiktas uitkwam, stond afgelopen seizoen in de spits van de landskampioen.

Het eerste half jaar van Van Persie in Turkije verliep met horten en stoten. De geruchten over een winters vertrek stapelden zich al snel op. De aanvaller sloot het kalenderjaar in ieder geval positief af, met drie doelpunten in de duels met Antalyaspor (4-2, beker) en Sivasspor (2-1). In totaal was Van Persie goed voor 9 doelpunten in 25 duels.

Meer nieuws

Beleggersclub VEB zeer kritisch op Ajax over terugkeer Alex Kroes
1
PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
19
Micky van de Ven eist via arbitragecommissie flink bedrag van FC Volendam
15
Wesley Sneijder geeft live op tv subtiele hint aan Ajax: 'Hoe langer het duurt…'
27
Marcus Thuram heeft via Instagram uiterst opmerkelijk verzoek aan Inter-fans
4
Live meepraten in de Champions League: Bayern München - Real Madrid
444

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties