Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ian Maatsen is nagenoeg rond met nieuwe club en lijkt fraaie stap te maken

Laatste update:

De Nederlander is namelijk persoonlijk nagenoeg rond met de Duitsers en ook tussen Dortmund en Chelsea 'lijkt het goed te komen', zo klinkt het. Over de hoogte van de transfersom is nog niets duidelijk.

Maatsen kwam dit seizoen nauwelijks voor in de plannen van manager Mauricio Pochettino, die op de linksbackpositie doorgaans andere keuzes maakte. De dertienvoudig Jong Oranje-international ervaarde fikse concurrentie op Stamford Bridge en lijkt daarom nu eieren voor zijn geld te kiezen.

De teller staat dit seizoen op 378 speelminuten, verdeeld over 15 wedstrijden voor the Blues. Maatsen maakte deze week zijn basisdebuut voor Chelsea in de wedstrijd tegen Crystal Palace (2-1 winst). De linkspoot speelde dat duel opvallend genoeg als rechtsbuiten.

De in Vlaardingen geboren back leek afgelopen zomer nog hard op weg naar Burnley, waarvoor hij vorig seizoen op huurbasis al uitkwam. Maatsen besloot op het laatste moment alsnog bij Chelsea te blijven, ondanks de aanwezigheid van onder anderen Ben Chilwell en Marc Cucurella.

Als de linkspoot inderdaad naar Dortmund verkast, dan gaat hij voor het eerst in zijn carrière buiten Engeland spelen. Maatsen speelde in de jeugd van Feyenoord, Sparta Rotterdam en PSV en verruilde de jeugdopleiding van de Eindhovenaren in de zomer van 2018 voor die van Chelsea.

De Londenaren verhuurden hem aan achtereenvolgens Charlton Athletic, Coventry City en Burnley. In de zomer van 2022 was Feyenoord nog concreet voor Maatsen. De back koos toen echter voor een verhuurperiode bij het Burnley van Vincent Kompany. Maatsen beschikt nog over een contract tot medio 2025 bij Chelsea en is volgens Transfermarkt twintig miljoen euro waard.

Meer nieuws

Woedende PSV-fans kondigen massale protestactie aan: 'Dit is schandalig!'
0
Ajax hakt knoop door: Menno Geelen wordt tijdelijk algemeen directeur
8
Antony zet enorme tattoo van zichzelf uit zijn periode bij Ajax op zijn rug
8
Theo Janssen over linksbackpositie Nederlands elftal: 'Dat is geen optie'
37
'Arbiter Marciniak wordt van openingsduel EK gehaald na enorme blunder in CL'
51
Bosz gaat tijdens persconferentie PSV in op beschuldigend statement van Noa Lang
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties