Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ian Maatsen verkoos Burnley boven Feyenoord: 'Hij belde me dagelijks'

Laatste update:

De linksback werd door zijn prestaties beloond met de prijs voor Speler van de Maand januari. Aan het begin van die maand was Maatsen de grote man tegen Swansea City, door op bezoek bij die ploeg beide treffers voor zijn rekening te nemen (1-2). De jeugdinternational van Oranje was pas de derde Nederlander die de prijs wist te winnen, na Marvin Emnes (Middlesbrough, 2011) en Arnaut Danjuma (Bournemouth, 2021). "Als je de lijst bekijkt zijn het bijna altijd aanvallers, dus het is mooi dat ik als linksback ben opgevallen", vertelt Maatsen tegenover het Algemeen Dagblad. "Ik denk dat het veel zegt over onze manier van spelen."

Het talent van Chelsea dat bewust koos voor de lessen van Vincent Kompany

Lees artikel

Maatsen sprak afgelopen zomer naast Kompany ook met Feyenoord-trainer Arne Slot. De oefenmeester zag in het talent de perfecte opvolger van de naar Manchester United vertrokken Tyrell Malacia. "Dat was een prima gesprek, maar bij Vincent kreeg ik echt een goed gevoel omdat hij me dagelijks belde", legt Maatsen zijn keuze voor Burnley uit. "Feyenoord was zeker een optie, maar toen ik mijn keuze had gemaakt heb ik Arne Slot gebeld en uitgelegd dat ik graag in Engeland wil slagen.'' Maatsen is 1,67 meter lang en bevestigt dat kopsterke aanvallers hem regelmatig opzoeken. Volgens de verdediger is dat geen probleem. "Daar moet je als team slim op reageren. Ik denk dat Malacia en Lisandro Martínez laten zien dat je ook als kleinere verdediger succesvol kan zijn."

"Ik sta nu op vier goals en vijf assists na 31 wedstrijden", vervolgt Maatsen. "Het kan altijd beter, maar ik ben zeker niet ontevreden.'' De Zuid-Hollander wordt door Chelsea tot het einde van het seizoen verhuurd aan Burnley. Naast de teamprestaties - de koploper staat twaalf punten los van achtervolger Sheffield United - is Maatsen dus ook individueel onderscheiden. Kompany kreeg tegelijkertijd met Maatsen de prijs voor Manager van de Maand januari uitgereikt. "Het is heerlijk werken onder hem", is Maatsen lovend over zijn oefenmeester. "Je ziet bij hem, net als bij Mikel Arteta, dat hij de denkwijze en energie van Pep Guardiola heeft overgenomen. Zijn grote kracht is dat hij 25 spelers scherp en tevreden houdt."

Meer nieuws

Kökçü van de hemel in de hel doordat Benfica zege weggeeft in minuut 93
10
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9
Feyenoord wordt op 'logische' vervanger Slot gewezen: 'Maar hoop dat hij blijft'
1
Summerville weet welke club Premier League-droom Leeds kan verstoren
5
Roda eindigt seizoen met kansloze vernedering op eigen veld tegen NAC Breda
65
Ruilt Geertruida Feyenoord in voor Duitsland? Bedrag van 25 miljoen zingt rond
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties