Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ian Wright hoort naam Van de Beek voorbijkomen: 'Ik zie hem daar wel spelen'

Laatste update:

Voormalig Arsenal-spits Ian Wright vertelt bij Premier League Productions dat Van de Beek achter de schermen inderdaad wordt genoemd als potentieel doelwit voor the Red Devils: "Ik heb zijn naam voorbij horen komen. Ik zie hem daar ook wel op het middenveld spelen", stelt de Engelsman. Manchester United versterkte zich in de winterse transferperiode al met Bruno Fernandes en lijkt van plan om het middenrif in de aankomende transferperiode verder op de schop te gooien.

De verdediging lijkt een andere linie die toe is aan versterking, maar Wright denk niet dat vermeend topdoelwit Kalidou Koulibaly haalbaar is voor de rode club uit Manchester: "Ik heb gehoord dat hij wellicht al rond is met Manchester City. Maar ik heb wel het gevoel dat het centrale duo daar iets extra's nodig heeft. Hoewel ik gecharmeerd ben van Harry Maguire, denk ik dat ze nog veel meer nodig hebben om het op te kunnen nemen tegen Liverpool, City en de Europese top."

Solskjaer complimenteus richting Fosu-MensahL 'Timothy liet het weer zien'

Aanvallend lijkt het door de aanwezigheid van Anthony Martial, Marcus Rashford en Mason Greenwood voorlopig wel goed te zitten op Old Trafford. Het trio was dit seizoen samen al goed voor zestig doelpunten: "Toen Romelu Lukaku vertrok riep iedereen: 'Ze hebben hem niet vervangen, ze hebben hem niet vervangen, wat gaan ze nu doen? Martial zal niet zoveel doelpunten maken, Rashford zal ook niet zoveel doelpunten maken.' Die mensen zagen de doorbraak van Greenwood niet aankomen."

"Het vertrouwen van Ole Gunnar Solskjaer betaalt zich nu opeens uit, de vraag is alleen of ze dit door kunnen trekken. We weten dat Wayne Rooney jarenlang enorm veel doelpunten heeft gemaakt, net als Robin van Persie. We zien nu dit nieuwe trio opkomen, maar kunnen zij dit consistent blijven doen? Als ze dat kunnen, dan kunnen ze uitdagers worden van City en Liverpool, hoewel ze natuurlijk nog wel wat verdedigende versterkingen nodig hebben. Maar ik denk dat die drie enorm veelbelovend zijn, enorm veelbelovend", sluit Wright af.

Lijkt Manchester United jou een geschikte club voor Donny van de Beek?

Meer nieuws

Mauro Júnior zingt provocerend anti-Ajax-liedje op huldiging van PSV
9
Turkse titelstrijd nagenoeg beslist na nieuw puntenverlies Fenerbahçe
43
Lang start anti-Feyenoord-lied dat afkomstig is van Ajax; Luuk de Jong grijpt in
94
Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
30
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
2
Liveblog huldiging PSV: Selectie op bordes, Stadhuisplein uitzinnig van vreugde
42

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties