Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ibrahim Afellay gecharmeerd: 'Daar gaat Ajax de vruchten van plukken'

Laatste update:

"Ik ben wel gecharmeerd van hem", zegt Afellay zondagavond bij Studio Voetbal. De clubloze middenvelder zag Danilo zondag scoren vanaf elf meter. "Hij doet het tot nu toe erg goed en maakt zijn goals. Maar ook in het meevoetballen, hij maakt logische keuzes. Hij maakt ook gewoon keuzes die je niet verwacht bij een spits van FC Twente, hij heeft toch een Ajax-verleden." Volgens Afellay is Danilo, dit seizoen ook al goed voor vier assists, als spits in staat om zich onder de druk van de tegenstander uit te voetballen. "Als hij zo doorgaat dan denk ik dat Ajax hoe dan ook zijn vruchten daarvan gaat plukken."

Presentator Sjoerd van Ramshorst vraagt zijn tafelgasten Theo Janssen, Kees Jansma en Van Hooijdonk om Danilo te vergelijken met Lassina Traoré, de huidige spits van Ajax. "Dat moet je eigenlijk niet doen", reageert Van Hooijdonk, om vervolgens in te gaan op de kwaliteiten van Danilo. "Ik liet net wat beelden zien waarin hij het niet goed doet, maar in en rondom de zestien, en in de afwerking zie ik hem eigenlijk alleen maar de juiste keuzes maken. Daar gaat het in het voetbal namelijk wel om. Maar om hem nu te gaan vergelijken met Traoré..."

Afellay is ook te spreken over Václav Cerny, die bij Ajax en FC Utrecht niet uit de verf kwam. Dit seizoen is hij door Utrecht verhuurd aan Twente en onder trainer Ron Jans tekende hij in de Eredivisie al voor vier doelpunten en vier assists. "Je zag hem in de tweede helft echt in de wedstrijd groeien", aldus Afellay, doelend op de wedstrijd tegen PSV. "Je zag hem dingen doen vanuit zijn goede periode voor zijn blessure. Hij heeft echt hele goed momenten. Maar hij heeft ook aangegeven dat hij het vertrouwen voelt van de trainer. Dan zie je dat zoiets toch veel doet met een speler."

-

Meer nieuws

Noa Lang start zeer controversieel liedje op podium, maar Luuk de Jong grijpt in
2
Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
1
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
0
Liveblog huldiging PSV: Selectie op bordes, Stadhuisplein uitzinnig van vreugde
36
'Bayern München schakelt definitief door naar Erik ten Hag'
31
Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties