Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ibrahim Afellay transfervrij na contractontbinding in Stoke

Laatste update:

Afellay was sinds 2015 actief voor het in de Championship uitkomende Stoke en kwam uiteindelijk tot 55 officiële wedstrijden namens de Engelsen, waarin hij goed was voor 3 doelpunten. De 53-voudig international van het Nederlands elftal werd echter ook veelvuldig geplaagd door blessures en moest daardoor veel duels aan zich voorbij laten gaan.

De geboren Utrechter kwam in het huidige seizoen nog niet in actie namens de ploeg van trainer Nathan Jones en dat lijkt een van de belangrijkste redenen te zijn om nu tot de ontbinding van zijn contract over te gaan. Stoke bivakkeert op dit moment op de vijftiende plaats in de Championship en heeft acht punten minder dan nummer zes Derby County, dat als het zo blijft na dit seizoen mee mag doen aan de play-offs voor promotie naar de Premier League.

De 32-jarige Afellay begon zijn profloopbaan bij PSV en won tussen 2004 en 2010 onder meer vier landstitels en de beker met de Eindhovenaren. De middenvelder maakte vervolgens de overstap naar Barcelona, maar slaagde er mede door blessureleed nooit in om uit te groeien tot een vaste waarde in het Camp Nou. Na twee uitleenbeurten aan Schalke 04 en Olympiacos verliet hij Barcelona in 2015 voor Stoke.

Denk jij dat Ibrahim Afellay op korte termijn terug zal keren in de Eredivisie?

Meer nieuws

'Dumfries gaat Inter mogelijk verlaten en ziet move naar Manchester wel zitten'
0
Verminkte PSV-fan kreeg Cobra in de hand gedrukt: 'Dacht dat het een fakkel was'
5
Van Dijk naar Real Madrid? 'Als ze bellen kunnen ze hem morgen contracteren'
25
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
61
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Scouts van Ajax zaten dit weekend op de tribune voor deze vier toptalenten'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties