Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ibrahim Sangaré gaat per brancard van het veld en keert daarna terug

Laatste update:

Na een duel om de bal met Martin Hongla, waarin ogenschijnlijk niets ernstigs gebeurde, schoot de pijn er plots in bij Sangaré. Mogelijk kwam die pijn nog voort uit een moment in de openingsfase van de wedstrijd, toen de middenvelder zichtbaar last had. Sangaré werd, nadat hij naar het gras ging, op het veld behandeld door de medische staf en vervolgens per brancard afgevoerd. Daarna kwam hij echter terug op het zichtbaar slechte veld om de eerste helft af te maken en bondscoach Patrice Beaumelle heeft hem in de pauze niet gewisseld.

"Hier zal iedereen met een PSV-hart met een zeer slecht gevoel naar kijken", zei de commentator van ESPN toen Sangaré zijn blessure opliep. Maandag werd al duidelijk dat Cody Gakpo het trainingskamp van Oranje heeft verlaten. De KNVB maakt bekend dat Gakpo zijn blessure zaterdag in de wedstrijd tegen Montenegro (4-0 winst) al opliep. PSV verwacht de aanvaller ongeveer een week te moeten missen.

Uit een strafschop opende Haller de score in de twintigste minuut. Na een vrije trap van Jean Michaël Seri kwam de bal in de ogen van de arbitrage op de arm van Vincent Aboubakar, die een gele kaart kreeg voor zijn handsbal. Zelf claimde de aanvaller dat de bal op zijn schouder kwam, maar hij kon een strafschop niet voorkomen. Haller mikte de penalty overtuigend in de linkerhoek. Tien minuten later sloeg de spits opnieuw toe. Jean Evrard Kouassi passeerde Duplexe Tchamba en verstuurde een steekpass richting Haller, die vanbinnen het strafschopgebied de linkerhoek vond.

Meer nieuws

Live meepraten in de Champions League: Bayern München - Real Madrid
0
Matthijs de Ligt ontbreekt in basisopstelling Bayern; wel plaats voor Mazraoui
12
Ancelotti zet Camavinga verrassend genoeg op de bank tegen Bayern
18
Donkere wolken boven Arnhem: licentiecommissie stelt Vitesse nieuwe deadline
62
Bondscoach België hakt definitief knoop door over EK-deelname Thibaut Courtois
11
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties