Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ibrahim Sangaré heeft 'volop contact' met zeer belangstellende club

Laatste update:

Vooralsnog heeft Nottingham Forest niet met een bod op Sangaré aangeklopt bij PSV, maar intern wordt er al weken gesproken over de optie om de controleur op te halen in Eindhoven. De 25-jarige middenvelder staat zeker open voor een stap naar Engeland en zijn management staat 'volop in contact' met Nottingham. Ook van een persoonlijk akkoord is overigens nog geen sprake.

Mocht Nottingham besluiten een bod uit te brengen, dan moet men met minimaal 37,5 miljoen euro over de brug komen. Dat is de hoogte van de afkoopclausule in het contract van Sangaré, die nog tot medio 2027 vastligt in het Philips Stadion. Naar verluidt beschikken the Tricky Trees over voldoende financiële middelen om de Ivoriaan binnen te halen. PSV zou niet ontevreden zijn als Sangaré voor de afkoopsom verkocht wordt, want trainer Peter Bosz wil het geld graag herinvesteren om een team te vormen dat bij zijn gewenste speelwijze past.

Naast Nottingham hebben meerdere clubs belangstelling getoond in Sangaré, al is het niet bekend om welke partijen het gaat. Afgelopen transferzomer was onder meer Chelsea bereid een bedrag van circa veertig miljoen euro te betalen voor de middenvelder, maar uiteindelijk kwam het niet tot een transfer. In de zomer van 2020 kwam Sangaré voor zeven miljoen euro over van Toulouse; het is niet bekend of laatstgenoemde club ook een doorverkooppercentage heeft bedongen.

Club Vriendschappelijke wedstrijd
PSV
3 - 1
FC Eindhoven

Meer nieuws

Barcelona vs. Sevilla al vanaf 149 euro. Bekijk hier onze ticketshop!
0
Mats Wieffer start gesprekken met club uit de Premier League
38
'Het Nederlands elftal is favoriet voor winst van het EK 2024 in Duitsland'
53
L'Équipe is niet onder de indruk van Oranje en geeft maar liefst 5 onvoldoendes
60
Cody Gakpo vergeleken met Nederlands icoon in lofzang van ochtendkranten
52
Derksen had Nederlandse uitblinker na 39 minuten gewisseld: 'Lekker douchen jij'
45

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Welkom terug! | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties