Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ibrahimovic baart opzien met video op Twitter: 'Jullie denken dat ik klaar ben?'

Laatste update:

Ibrahimovic schrijft op Twitter I'm just warming up en voegt bij die tekst een video toe, waarin beelden te zien zijn van zijn tijd bij onder meer Ajax, Internazionale, Barcelona, Paris Saint-Germain, Los Angeles Galaxy en AC Milan. "Dus jullie denken dat ik klaar ben? Dat mijn carrière snel over zal zijn? Jullie kennen me niet. Ik heb mijn hele leven moeten vechten, niemand geloofde in mij", zo spreekt Ibrahimovic als voice-over zijn volgers toe.

"Dus ik moest in mezelf geloven. Sommigen probeerden me te breken, maar daarmee maakten ze me alleen maar sterker. Anderen wilden me uitbuiten, maar daarmee maakten ze me alleen maar slimmer. En nu denken jullie dat ik klaar ben? Aan jullie allemaal heb ik maar één ding te zeggen: ik ben niet zoals jullie, omdat ik jullie niet ben. Ik ben Zlatan Ibrahimovic and I'm just warming up", zo besluit Ibrahimovic de video, die binnen een uur al twintigduizend likes heeft verzameld en door duizenden mensen gedeeld wordt.

In het afgelopen halfjaar was Ibrahimovic voorlopig goed voor acht doelpunten en vier assists in zestien officiële wedstrijden. Er werd gesuggereerd dat de eventuele komst van Ralf Rangnick als trainer en technisch directeur bij AC Milan de Zweedse spits naar de uitgang zou drijven. Rangnick komt echter toch niet en Stefano Pioli verlengde zijn contract bij i Rossoneri tot medio 2022. "Ik heb nog drie wedstrijden en tien dagen te gaan, maar niemand heeft me iets verteld en ik had ook niet anders verwacht. Ik wist niets van het nieuws over Pioli. Je leert iedere dag weer iets nieuws", zei Ibrahimovic daar afgelopen week over na de met 1-2 gewonnen wedstrijd tegen Sassuolo.

Zie jij Zlatan Ibrahimovic bij AC Milan blijven deze zomer?

Meer nieuws

Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Rayo Vallecano
1
Live meepraten in LaLiga: Villarreal - Real Madrid
0
Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
19
Kramer rookt sigaar en zingt bekend Feyenoord-liedje in kleedkamer van RKC
0
Kudus brengt spanning in titelstrijd terug met weergaloze omhaal tegen City
9
NEC-smaakmaker Tjaronn Chery is al medisch gekeurd bij nieuwe club
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties