Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ibrahimovic cynisch: 'Ja, en ik moet voor veertig duels worden geschorst'

Laatste update:

De spits van Paris Saint-Germain was echter minder te spreken over de vraag die hem na afloop gesteld werd over de elleboogstoot die hij uitdeelde aan tegenstander David Alaba, de maker van de 1-0 in Wenen. Een reporter vroeg zich af of de Zweed voor die actie geen rode kaart had verdiend. "Ja, en ik moet voor veertig duels worden geschorst", was de cynische reactie van de aanvaller.

Hoewel Hamrén moest toegeven dat zijn team er amper in was geslaagd om Ibrahimovic in stelling te brengen, kreeg de voormalig Ajacied een compliment voor zijn werklust. De vedette zelf was niet ongelukkig met het resultaat tegen Oostenrijk. "Het was een lastig duel. De vorige keer verloren we hier, nu deden we het beter. We waren er klaar voor en hebben een punt gepakt. We zijn tevreden", laat Ibracadabra weten.

-
Denk je dat Zweden erbij zal zijn op het EK in 2016?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
76
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties