Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ibrahimovic: 'Drie treffers en een ovatie van het publiek'

Laatste update:

"Het perfecte scenario zou zijn dat we winnen, ik drie doelpunten maak en iedereen mijn naam scandeert", zo werd Ibrahimovic tijdens de persconferentie geciteerd door persbureau Aftonbladet. "Het is goed om terug te zijn. Ik heb sinds de landing niet veel meer gezien dan het hotel, maar ik geniet wel. Dit is een herinnering voor de rest van mijn leven. Toen de loting bekend werd, zei ik al: huur het hele plein af. Toen belden mijn mensen terug: 'het is geboekt'. Dat was mooi. Ik wil dat iedereen de wedstrijd kan zien in de stad."

"Ik dacht: het is een mooi gebaar en ik houd van de stad. Als het kon, had ik iedereen op het plein willen bezoeken en bedanken. Of ik trots ben? Ja, ik ben trots dat ik op mijn manier invloed kan hebben op de jeugd. Ik voel veel verantwoordelijkheid en zie mijzelf als een rolmodel, maar niet alleen voor de jeugd in Malmö, maar ook voor anderen. Het is belangrijk om bij jezelf te blijven. Ik ben, ondanks dat ik grote contracten heb getekend, niet anders gaan denken. Ik ben altijd dezelfde persoon gebleven", ging de sterspits van Zweden verder.

"Iedereen verwacht dat wij de Champions League winnen en mijn motto is om altijd groter te dromen en om alles te winnen. We zullen zien hoe ver we kunnen komen, maar momenteel gaat het goed. We kunnen ons morgen plaatsen voor de volgende ronde", aldus Ibrahimovic, die ook nog de vraag keer voorgelegd hoe hij gaat juichen als hij scoort. "Dat kan ik nu niet zeggen. Als ik scoor, dan moet het juichen vanzelf gaan. Het moet niet bedacht zijn en het moet er niet op gericht zijn om de media te pleasen, zoals sommigen doen. Het moet natuurlijk en passend zijn. We zullen zien wat er gaat gebeuren en wie er als laatst lacht."

De ex-spits van onder meer Barcelona werd geflankeerd door trainer Laurent Blanc. "Natuurlijk wordt het een grote wedstrijd voor Zlatan, maar we wisten na de loting al dat het twee bijzondere duels voor hem zouden worden. Het is fantastisch dat hij dit mag meemaken, dus we begrijpen dat dit emotioneel voor hem is, maar we komen natuurlijk wel gewoon om te winnen. We maken Zlatan iedere dag mee en weten dat hij een mens is en geen machine. Ik hoop dat hij en de anderen zo goed spelen dat dit een bijzondere wedstrijd wordt", aldus Blanc.

-
Wat verwacht jij van Malmö FF - Paris Saint-Germain?

Meer nieuws

Live meepraten in de Eredivisie: AZ - FC Twente
0
PSV-fans vertonen 'onbegrijpelijk' gedrag: 'Ga feestvieren zeg. En snel'
0
Schouten plaatst na topseizoen PSV kanttekening: 'Of ik daar blij mee moet zijn'
1
Peter Bosz in tranen na kampioenschap PSV: 'Hij hoort hier bij te zijn'
16
Chelsea wil Lukaku als ruilmiddel gebruiken om komst nieuwe spits te realiseren
9
Interview Veerman wordt ruw verstoord door flinke bierdouche: 'Ik drink niet'
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties