Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ibrahimovic en Cavani gelden als gedroomd aanvalsduo in Premier League

Laatste update:

"Het aantrekken van Ibrahimovic zal zeker lastig worden. We hebben geprobeerd om hem in januari binnen te halen, maar hij koos ervoor om naar AC Milan te gaan en ons aanbod is verdwenen. Het is nu misschien te laat, de intensiteit van het Engelse voetbal is anders", zegt Radrizzani in gesprek met Sky Italia. Ibrahimovic speelde in het afgelopen halfjaar voorlopig zestien officiële wedstrijden voor AC Milan, waarin hij goed was voor zes doelpunten en vier assists.

Ibrahimovic is in het bezit van een aflopend contract en lijkt op weg naar de uitgang bij i Rossoneri. In dat geval zou de 38-jarige spits deze zomer transfervrij op te pikken zijn, evenals zijn voormalig ploeggenoot Cavani. De Uruguayaanse spits heeft Paris Saint-Germain met een aflopend contract achter zich gelaten en het is voorlopig nog niet duidelijk waar zijn toekomst ligt, ondanks dat zijn naam reeds in verband gebracht werd met verschillende Europese topclubs. Cavani en Ibrahimovic speelden tussen 2013 en 2016 samen bij PSG.

"Met zijn kwaliteiten en fysieke kracht kan Cavani hier absoluut zijn plek vinden, maar ik heb nog nooit over hem gesproken met de trainer", verwijst Radrizzani naar trainer Marcelo Bielsa, die binnenkort zijn handtekening kan zetten onder een tot 2022 lopend contract met een jaarsalaris van een kleine negen miljoen euro. "Dat gezegd hebbende, hebben we zeker aan Cavani gedacht en we zullen zien hoe het loopt. Hij is nog steeds transfervrij beschikbaar."

Zou jij Edinson Cavani en Zlatan Ibrahimovic samen bij Leeds United willen zien?

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
5
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties