Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ibrahimovic gaat ex-Eredivisie-spelers voorbij met recordsalaris bij LA Galaxy

Laatste update:

Het vorige salarisrecord in de MLS stond op naam van ex-Juventus-aanvaller Sebastian Giovinco, die tussen 2017 en 2018 6,3 miljoen euro opstreek bij Toronto. Na Ibrahimovic is Michael Bradley (Toronto), die tussen 2005 en 2008 onder contract stond bij sc Heerenveen, met een salaris van 5,8 miljoen euro komend seizoen de bestbetaalde MLS-speler. Voormalig AZ-spits Jozy Altidore (Toronto) bezet met 5,6 miljoen euro per jaar de vierde plek.

Het gemiddelde jaarsalaris ligt komend seizoen in de MLS op 333.000 euro. Het Noord-Amerikaanse voetbal zit duidelijk in de lift, want in 2014 was dat nog 122.000 euro. In de MLS geldt de regel dat elke club evenveel geld mag besteden aan spelerssalarissen, om de competitie zo eerlijk mogelijk te houden. Wel is er de zogenaamde Designated Player Rule, die het mogelijk maakt hogere salarissen te bieden aan 'buitengewone' spelers.

"We zijn enthousiast over de constante salarisgroei die plaats heeft gevonden in elk van de laatste vijf jaren", aldus algemeen directeur Bob Foose van de MLSPA, de spelersvakbond van de competitie. "Naarmate de MLS groeit en de inkomsten stijgen, is het van cruciaal belang om voortdurend te blijven investeren in spelerscompensatie. Spelers zijn het hart van de MLS, en als de MLS de voorkeurscompetitie wordt die het wil zijn, moet het gelijke tred houden in een steeds competitievere markt voor spelers."


NAAM CLUB SALARIS IN SEIZOEN 2019/20
Zlatan Ibrahimovic LA Galaxy 6,4 miljoen euro
Michael Bradley Toronto FC 5,8 miljoen euro
Giovani dos Santos LA Galaxy 5,8 miljoen euro
Jozy Altidore Toronto FC 5,6 miljoen euro
Carlos Vela Los Angeles FC 5,6 miljoen euro
Bastian Schweinsteiger Chicago Fire 5 miljoen euro
Ignacio Piatti Montreal Impact 3,9 miljoen euro
Alejandro Pozuelo Toronto FC 3,7 miljoen euro
Wayne Rooney DC United 3,1 miljoen euro
Josef Martínez Atlanta United 2,7 miljoen euro

Meer nieuws

The Times weet welke rol Slot precies gaat krijgen binnen organisatie Liverpool
9
Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'
1
Robin van Persie gaat in op vraag of hij ooit trainer van Feyenoord wordt
4
Ongekend: Leverkusen behoudt ongeslagen status door goal in minuut 97
29
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord ontwaakte
11
Live meepraten in de Ligue 1: Paris Saint-Germain - Le Havre
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties