Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ibrahimovic gooit roer radicaal om en gaat samenwerken met Raiola'

Laatste update:

Sport Mediaset wist afgelopen weekeinde te melden dat Ibrahimovic er serieus over nadenkt om AC Milan na enkele maanden alweer te verlaten. De 38-jarige spits kwam in januari op voorspraak van directeur voetbalzaken Zvonimir Boban naar het San Siro. Laatstgenoemde werd onlangs echter de laan uitgestuurd, tot grote teleurstelling van Ibrahimovic. De routinier twijfelt dan ook hevig aan een langer verblijf bij de nummer zeven in de Serie A.

Gianni Infantino: 'Voetbal komt nu natuurlijk op de tweede plaats'

Ibrahimovic wordt al sinds zijn jaren bij Ajax op zakelijk gebied bijgestaan door Raiola, die ook onder meer Paul Pogba en Erling Braut Haaland tot zijn cliënten mag rekenen. Raiola bezorgde de aanvaller uit Zweden sindsdien contracten bij Juventus, Internazionale, Barcelona, AC Milan, Paris Saint-Germain, Los Angeles Galaxy en wederom AC Milan. Er is in de Italiaanse media ook al gesuggereerd dat Ibrahimovic volgend seizoen aan de slag gaat bij Napoli, waar voormalig ploeggenoot Gennaro Gattuso aan het roer staat. Er is tevens geschreven dat de voormalig Ajacied zich gaat storten op een loopbaan als trainer.

Voor Ibrahimovic stonden de clubs in de rij na zijn vertrek bij Los Angeles Galaxy in december. Zelfs Leeds United, koploper in de Championship, had een contract klaarliggen. Eigenaar Andrea Radrizzani sprak met Ibrahimovic over een transfer, terwijl ook Paris Saint-Germain-aanvaller Edinson Cavani in beeld was bij Leeds. "Maar met Ibrahimovic was het contact concreter", stelt Radrizzani in gesprek met Sky Italia. "Hij koos echter voor AC Milan. Hij is wel altijd heel open een eerlijk geweest."

Zie jij Zlatan Ibrahimovic volgend seizoen nog bij AC Milan spelen?

Meer nieuws

Mark van Bommel genoemd als mogelijke trainer halve finalist Champions League
2
Johan Derksen: 'Je kunt niet meer om hem heen in het Nederlands elftal'
11
Xavi Simons zorgt voor negatieve primeur tijdens puntenverlies RB Leipzig
3
'Hij was een dertien in een dozijn-voetballer voor Slot naar Feyenoord kwam'
14
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties