Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ibrahimovic grijpt tegenstander bij nek: 'Hij zei dat het oorlog was!'

Laatste update:

"Hij probeerde Ladislav Krejci een elleboog te geven en daarna begon hij te dreigen dat de oorlog was begonnen. Maar ik ken hem inmiddels wel, dat hoort nu eenmaal bij zijn spel", aldus Sivok tegen het Tsjechische Sport. "Dit keer was hij gelukkig niet zo actief, maar hij liet nog altijd zien een geweldige speler te zijn."

Ibrahimovic zei voor de camera van Aftonbladet overigens nog dat hij gefrustreerd was over een actie van rechtsachter Martin Frydek, een kwartier voor tijd. "Hij had mijn been wel kunnen breken. Hij duwde mij toen ik sprong." Zlatan maakte zich boos en werd vervolgens vermanend toegesproken door Bas Nijhuis: "Ik weet niet meer wat de scheidsrechter zei, ik was boos en zat vol adrenaline."

Zlatan Ibrahimovic liet Tomáš Sivok gisteren even zien wie de baas is!

Geplaatst door voetbalzone op woensdag 30 maart 2016

-
Had Zlatan Ibrahimovic voor deze actie bestraft moeten worden?

Meer nieuws

Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
15
Van Nistelrooij heeft gesprekken gevoerd om weer aan de slag te gaan als trainer
5
'Europese grootmacht sprak intern over het aanstellen van Louis van Gaal'
9
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
1
Verbannen Ajax-talent voedt met foto geruchten over overstap naar Man City
23
'Poolse topclub heeft vizier gericht op clubloze Pascal Jansen'
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties