Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ibrahimovic hakt knoop door en wil ook na zijn 40ste nog actief zijn'

Laatste update:

Ibrahimovic, die in oktober zijn veertigste verjaardag zal vieren, is dit seizoen een van de pijlers onder het succes van AC Milan in de Serie A. Het elftal van trainer Stefano Pioli ging zelfs lange tijd aan kop, al is men inmiddels ingehaald door stadsgenoot Internazionale. Met de huidige tweede plaats echter spelen Ibrahimovic en consorten volgend seizoen in de groepsfase van de Champions League. De Zweedse sterspeler kwam in deze jaargang tot 17 doelpunten in 24 wedstrijden in alle competities. In de Europa League was de achtste finale het eindstation vanwege een 0-1 nederlaag tegen zijn oude werkgever Manchester United op eigen veld.

Vanwege blessureleed kwam Ibrahimovic in de afgelopen periode wat minder vaak in actie. Desondanks is de clubleiding van AC Milan enthousiast over voortzetting van de samenwerking met de routinier. Ibrahimovic kwam tussen 2010 en 2012 ook al uit voor de grootmacht uit Milaan. Daarnaast bracht zijn illustere loopbaan hem ook langs Malmö FF, Ajax, Juventus, Inter, Barcelona, Paris Saint-Germain, Manchester United en LA Galaxy. Daarnaast staan er 118 interlands namens Zweden achter zin naam.

Ibrahimovic koos onlangs voor een definitieve terugkeer in de Zweedse nationale ploeg, na een absentie van bijna vijf jaar. De boomlange spits maakt zich op voor zijn vijfde EK als international. Op de eindrondes van 2004, 2008, 2012 en 2016 was hij er ook al bij. Ibrahimovic keerde onlangs terug in het WK-kwalificatieduel met Georgië (1-0 winst), terwijl hij ook een basisplaats had in de ontmoeting met Kosovo (0-3 winst). In het afsluitende duel met Estland (1-0 winst) zat de aanvaller negentig minuten op de bank.

Verstandig besluit van AC Milan?

Meer nieuws

Live meepraten in de Serie A: Bologna - Juventus
0
Tweevoudig Oranje-international kan debuteren voor Curaçao na oproep Advocaat
1
PSV'er met 24 Eredivisie-duels dit seizoen kondigt vertrek aan via Instagram
4
Te Kloese bedankt Slot en vertelt over zoektocht naar opvolger bij Feyenoord
5
Arne Slot komt met eerste reactie na aankondiging transfer naar Liverpool
13
Babangida laat in videoboodschap van zich horen na mooie actie Vitesse en Ajax
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties