Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ibrahimovic houdt vurig pleidooi: 'Hij was zelfverzekerd, niet arrogant'

Laatste update:

"Ik denk dat hij de kwaliteiten heeft om de Premier League te winnen. Het is de juiste coach voor de club en voor die ploeg. Maar een coach is zo goed als zijn team, dus het is niet zo dat hij wonderen kan verrichten als het team niet goed is. Ik vind dat de ploeg kwaliteiten heeft. Het wordt beter en beter", zegt Ibrahimovic in gesprek met de Daily Mirror.

"Dit is het derde jaar. De spelers weten steeds beter hoe hij wil spelen", vervolgt de spits van Los Angeles Galaxy, die wel weet waarom Mourinho the Special One is. "Ten eerste is hij een winnaar. Hij heeft een winnaarsmentaliteit. Hij doet alles om te winnen. Hij kent het spelletje en leest de wedstrijd goed. Hij manipuleert. Niet de wedstrijd, maar de gedachten van zijn spelers."

"Ik weet nog toen hij bij Internazionale kwam. Iedereen moest tweehonderd procent geven. Niet voor het team of voor de club. Voor hem. Dat maakt hem heel special. Hij is niet de klassieke coach. Ik had bijvoorbeeld ook Fabio Capello als trainer. Capello was hard. Dat was discipline, dat was respect. Mourinho bracht dat ook, maar ook nog iets extra's: karakter."

Ibrahimovic weigert Mourinho te omschrijven als arrogant. "Hij was zelfverzekerd, niet arrogant. Mensen zeggen dat ook vaak over mij, maar zo noem ik het niet. Ik noem het zelfverzekerdheid. Ik ben ook vol zelfvertrouwen. Het is niet arrogantie, het is anders. Onwetende mensen noemen het arrogantie, de intelligente mensen noemen het zelfverzekerdheid", besluit de Zweed.

Verwacht jij dat José Mourinho het seizoen gaat afmaken bij Manchester United?

Meer nieuws

Vitesse vindt mogelijke redding op bijna 5.000 km afstand en voert al gesprekken
0
Fiorentina plaatst zich ten koste van Club Brugge voor finale Conference League
28
Mourinho liet onlangs zijn droombaan lopen: 'Ik heb een fout gemaakt'
5
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
5
Live meepraten in de Champions League: Real Madrid - Bayern München
79
De Ligt keert tegen Real Madrid verrassend terug in basis van Bayern München
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties