Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ibrahimovic: 'Ik wil niet respectloos zijn, maar dit was een trainingspotje'

Laatste update:

"Ik heb nog twee maanden te gaan. We zullen zien wat er gebeurt… Als ik blijf is dat goed voor de MLS, omdat de hele wereld ernaar zal kijken. Als ik hier niet blijf, zal niemand zich herinneren wat de MLS is", reageerde hij tegenover verslaggevers. Ibrahimovic liep na de wedstrijd op een opvallende manier het veld van het Banc of California Stadium af door naar zijn kruis te grijpen na gescheld vanaf de tribune.

De 38-jarige spits toonde zich echter niet bijzonder aangedaan door de atmosfeer bij de buurman en de 5-3 nederlaag in El Tráfico. "Ze riepen iets. Ik wil niet respectloos zijn, maar dit is net een trainingspotje voor mij. Dit stadion is te klein voor mij, het is net of ik een wandeling maak in het park."

Carlos Vela was met twee doelpunten de grote man aan de kant van Los Angeles FC, maar Ibrahimovic is van mening dat de tweede goal van de Mexicaan afgekeurd had moeten worden wegens buitenspel: "De scheidsrechter zag dat niet? Wat was hij aan het doen, was hij boven koffie aan het drinken met Magic Johnson?" NBA-icoon Johnson is mede-eigenaar van LAFC en speelt ook een rol in de ceremonies die voorafgaand aan de wedstrijden worden georganiseerd.

"Als hij koffie aan het drinken is met Magic Johnson is het moeilijk om wedstrijden te spelen, hij zou de baas moeten zijn. Hij zei dat hij een signaal moest krijgen van de VAR, maar wat was hij zelf aan het doen? Ik wil echter geen loser zijn die over de scheidsrechter klaagt, dat is beneden mijn niveau."

Denk jij dat Zlatan Ibrahimovic volgend seizoen terugkeert bij LA Galaxy?

Meer nieuws

'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
42
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
66
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
8
Mogelijke opvolger Slot spreekt zich uit: 'Lastig nee zeggen tegen Feyenoord'
15
NEC mag dankzij heerlijke goals Chery nog altijd hopen op vijfde plek
30

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties