Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ibrahimovic is de held en schlemiel tegelijk bij Paris Saint-Germain

Laatste update:

Ibrahimovic begon zijn voetbalseizoen vorige week zaterdag geweldig met een dubbelslag in de strijd om de nationale Super Cup tegen Guingamp, maar zal met gemengde gevoelens terugkijken op de eerste competitiewedstrijd tegen Reims. De avond begon positief voor de 32-jarige aanvalsleider, want al na 406 seconden was het raak. Op aangeven van Javier Pastore schoof de spits de bal voorbij de doelman van de nummer elf van het vorige seizoen. PSG leek dan ook een eenvoudige avond tegemoet te gaan.

Het team van Laurent Blanc, met Gregory van der Wiel in de basis, had er niet veel later 2-0 van kunnen maken, maar Lucas Moura vergat de bal af te geven op Ibrahimovic en laatstgenoemde schoot van dichtbij tegen de paal. Ibrahimovic leek het duel na twintig minuten echter alsnog vroegtijdig op slot te gooien, maar zijn strafschop werd gekeerd door Johnny Placide. Ibracadabra had de elfmetertrap overigens zelf met een schwalbe versierd. Na de gemiste penalty kwam Reims helemaal terug.

Les rouges et blancs kwamen door een goal van Prince Oniangué bij een vrije trap op gelijke hoogte en Antoine Devaux bepaalde de ruststand op 2-1. De middenvelder werd in het strafschopgebied vrijgelaten door Thiago Silva (die dinsdag pas weer met trainen begon en direct de voorkeur kreeg boven Zoumana Camara) en prikte binnen. PSG bleef ook in het eerste kwartier na rust rommelen, maar toen stond Ibrahimovic weer op.

Vanuit een schier onmogelijke hoek chipte de sterspeler de bal via de hand van Placide over de doellijn en de opluchting was groot bij PSG. Reims hield in het restant relatief gemakkelijk stand, maar kwam in de blessuretijd nog driemaal bijzonder goed weg. Edinson Cavani kopte in het zijnet, een schot van Clément Chantôme werd van de lijn gehaald en een kopbal van Ibrahimovic werd eveneens gekraakt. Hierdoor won PSG voor het vierde seizoen op rij niet op de eerste speelronde van de Ligue 1.

Denk jij dat Zlatan Ibrahimovic de topscorer van de Ligue 1 wordt?

Meer nieuws

Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
6
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
47
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
24
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
9
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7
Van 't Schip wordt geen 'Head of Coaching' en praat met Ajax over andere rol
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties