Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ibrahimovic is er uit en tekent contract voor één seizoen'

Laatste update:

De Engelse televisiezender weet het nu helemaal zeker en claimt dat Ibrahimovic met een contract voor het seizoen 2016/17 op zak aan de slag gaat in Manchester. Hij wordt daar herenigd met José Mourinho, met wie hij het zeer goed kon vinden in hun gezamenlijke periode bij Internazionale. Ibrahimovic komt, als de deal officieel gemaakt wordt, op 34-jarige leeftijd nog de Premier League binnen.

Hij kwam tot nu al uit voor Malmö FF, Ajax, Juventus, Internazionale, Barcelona, AC Milan en de laatste vier seizoenen voor Paris Saint-Germain. Ibracadabra sloot zijn laatste jaar in Parijs af met liefst 38 doelpunten in de Ligue 1. Bij Manchester United, dat komend seizoen niet actief is in de Champions League, moet hij zorgen voor meer stootkracht voorin en bijdragen aan een terugkeer aan de top.

Zlatan Ibrahimovic zou twintig keer scoren in de Premier League

Meer nieuws

De Ligt onthult de pijnlijke woorden van de grensrechter na diens blunder
20
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
8
Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
147
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
333
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
13
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
43

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties