Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ibrahimovic komt steeds dichterbij rentree voor vier miljoen per jaar'

Laatste update:

Het doorgaans goed ingevoerde Sky Italia bericht woensdagmiddag namelijk dat zaakwaarnemer Mino Raiola constant in contact staat met technisch directeur Leonardo om een rentree van de Zweed op poten te zetten. Ibrahimovic was tussen 2010 en 2012 al actief in het rood-zwart en zou niet afwijzend staan tegenover een terugkeer naar het San Siro.

De aanvaller verdient op het moment 1,33 miljoen euro in Los Angeles, al wordt dat bedrag door allerhande sponsordeals flink aangevuld. Ibrahimovic zou bij Milan echter niet op zoek zijn naar een megasalaris en genoegen nemen met een jaarlijks bedrag dat rond de vier miljoen euro ligt. De grootste sta-in-de-weg voor een rentree van de spits vormt echter de lengte van zijn contract.

Milan wil hem in de winterstop het liefst voor een halfjaar vastleggen, met de optie om de samenwerking met nog een jaar te verlengen. Het kamp Ibrahimovic is daarentegen uit op een verbintenis met daarin een gegarandeerd dienstverband van achttien maanden. Zijn contract bij LA Galaxy loopt daarnaast nog door tot het einde van het aankomende seizoen in de Major League Soccer, waardoor er mogelijk een transfersom op tafel moet komen.

Denk jij dat AC Milan er goed aan zou doen om Zlatan Ibrahimovic terug te halen?

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties