Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ibrahimovic krijgt 'welkomstcadeau': 'De koning is weg, leve de prins!'

Laatste update:

"Het nummer zeven is van jou als je daarin geïnteresseerd bent. Dat is mijn welkomstcadeau voor jou. De koning is weg. Lang leve de prins!", zegt de vijftigjarige Cantona in zijn programma Commissioner of Football op Eurosport. Met 'koning' doelt hij op zichzelf en met 'prins' op Ibrahimovic. "Er kan maar één koning zijn in Manchester, maar jij kan de prins wel zijn als je dat wil."

"Je hebt besloten om 'rood' te gaan en dat is de beste beslissing die je ooit hebt genomen. Als je het Theatre of Dreams binnenloopt, als je de geesten van de legendes voelt die er al hebben gespeeld, als je scoort voor Stretford End, als je het publiek jouw naam hoort scanderen. Als je de liefde voelt, dan weet je, mijn vriend: dan heb je het echt gemaakt."

GEWELDIGE video! Eric Cantona heeft een speciale boodschap voor Zlatan Ibrahimovic, zijn troonopvolger bij Manchester United!

Geplaatst door voetbalzone op zaterdag 9 juli 2016

Denk jij dat Zlatan Ibrahimovic rugnummer zeven overneemt van Memphis Depay?

Meer nieuws

Oude bekende in beeld bij Feyenoord om opvolger Arne Slot te worden
6
Derksen wijst nieuwe schuldige aan: 'Hij heeft Ajax naar de klote geholpen'
9
PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
26
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
96
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
5
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties