Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ibrahimovic lacht tanden bloot: 'Manchester United? We zullen zien'

Laatste update:

De 34-jarige aanvaller bleef na de vraag of hij een aanbieding heeft ontvangen van Manchester United opvallend lang lachen: "We zullen zien wat er gebeurt", voegde hij eraan toe. "Of José Mourinho een goede manager zou zijn voor de club? Ja, het is een geweldige zet. Als je actie wil, haal je Mourinho. Hij is de man die de club weer terug kan brengen naar de top. We hebben geweldig samengewerkt bij Internazionale en toen ik vertrok, zei ik dat we een korte, maar mooie tijd hebben gehad. We zullen zien of we weer gaan samenwerken. Er zijn geen garanties."

Ibrahimovic, die uit zijn contract loopt bij Paris Saint-Germain, liet zich op de persconferentie ook nog ontvallen dat Italië zijn 'tweede thuis' is en dat hij aanbiedingen heeft ontvangen uit onder meer Italië en Engeland: "Uit alle landen eigenlijk (...) Als ik wens dat mijn toekomst voor het EK bekend wordt, dan was het allang bekend geworden. Ik hoef als het ware alleen nog maar op de knop te drukken. Er is nog tijd. Ik vind het ook leuk om te genieten van wat jullie schrijven, er is al veel geschreven."

"Volgens iedereen zou het binnen 48 uur rond zijn, een ander zei dat het voor tien procent rond was, een ander repte weer over negentig procent. Het is grappig om te volgen. Het geroddel is vermakelijk, al heb ik de kranten van vandaag niet gelezen. Maar het was voor mij geen moeilijke beslissing. Ik weet heel goed wat ik wil en de toekomst is voor mij dus al geschreven", aldus Ibrahimovic, die ruim een uur later dan gepland op de persconferentie arriveerde. Bij binnenkomst zei hij: "Wat zijn jullie toch weer vroeg!"


Denk jij dat Zlatan Ibrahimovic naar Manchester United gaat?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
7
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties