Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ibrahimovic maakt na veertien maanden basisrentree en schrijft geschiedenis

Laatste update:

De laatste keer dat Zlatan als basisspeler begon voor i Rossoneri, was op 23 januari 2022. Tijdens de wedstrijd tegen Juventus moest de voormalig Ajacied na 28 minuten het veld verlaten. Ibrahimovic maakte op 26 februari dit jaar als invaller zijn rentree tijdens de met 2-0 gewonnen wedstrijd tegen Atalanta. Milan hintte op sociale media al op een basisrentree voor Ibrahimovic, door een foto te plaatsen van het shirt van de aanvaller met naast hem het vaantje van de wedstrijd.

In het bijschrift van de tweet plaatste Milan een 'C', wat net als het vaantje al sterk leek te hinten dat Ibrahimovic de aanvoerdersband zou dragen. Dat is inmiddels bevestigd door de club. Het is de eerste keer dat Ibrahimovic zijn team als aanvoerder het veld op leidt. Daarnaast wordt de 41-jarige spits de oudste aanvoerder van de club ooit. Tegen Udinese wordt de Scandinaviër vanaf de flanken bediend door Rafael Leão en Brahim Díaz. Olivier Giroud (geschorst) Junior Messias (geblesseerd) en Theo Hernández (ziek) ontbreken.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

Nationale ploeg
Het is daarmee een uitstekende week voor Ibrahimovic, die deze week te horen kreeg dat hij door de Zweedse bondscoach Janne Andersson is opgeroepen voor de nationale ploeg. Dat was redelijk opvallend te noemen, daar Ibrahimovic tot de wedstrijd van zondagavond pas 69 minuten als invaller maakte, verdeeld over drie wedstrijden. Ibrahimovic speelde tot dusver 121 interlands voor Zweden en was daarin goed voor 62 treffers.

Serie A
Udinese
3 - 1
AC Milan

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
69
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
13
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties