Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ibrahimovic maakt prachtig jubileumdoelpunt en valt geblesseerd uit

Laatste update:

PSG had met een overwinning een record van Real Madrid kunnen breken, want over alle vijf topcompetities slaagde alleen Real er deze eeuw in om in één competitieseizoen vijftig punten te pakken in uitwedstrijden. De Koninklijke vestigde dat record in 2011/12 en PSG is door de remise op 49 punten blijven steken. Zlatan Ibrahimovic brak de ban in Bordeaux, want na een klein uur voetballen maakte hij de 0-1, het driehonderdste competitiedoelpunt in zijn loopbaan en zijn 36e Ligue 1-treffer van het seizoen.

De Zweed kopte tegendraads raak na een prachtige voorzet van Angel Di María en blijft een goede kans maken om Carlos Bianchi te evenaren, want de Argentijn was de laatste speler die in één Ligue 1-seizoen meer dan 35 doelpunten maakte. Hij kwam in 1977/78 tot 37 treffers. PSG mocht overigens van geluk spreken dat men met de rust niet tegen een achterstand aankeek, want doelman Kevin Trapp moest handelend optreden op inzetten van Adam Ounas en Jaroslav Plasil. Aan de overzijde was Adrien Rabiot dicht bij een treffer.

PSG, waarbij Gregory van der Wiel in de selectie ontbrak, gaf de via Ibrahimovic verkregen voorsprong echter relatief snel weer uit handen. Het was Nicolas Pallois die halverwege de tweede helft na een hoekschop hard raak schoot: 1-1. Een tweede tegenvaller was het uitvallen van Ibrahimovic; de spits moest zich na een spierblessure laten vervangen door Jean-Kevin Augustin. Er zou uiteindelijk geen derde doelpunt meer vallen. De laatste keer dat PSG in een uitwedstrijd in de Ligue 1 overigens niet wist te scoren, was op 1 december.

Zlatan Ibrahimovic maakt het 300e (!) competitiedoelpunt in zijn loopbaan. Knappe kopbal! 󾓶󾓶

Geplaatst door voetbalzone op woensdag 11 mei 2016

-
Een terecht gelijkspel?

Meer nieuws

De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
10
Slot geeft aan of hij spelers uit de Eredivisie mee wil nemen naar Liverpool
6
Joey Veerman en Luuk de Jong zingen in microfoon op kampioensfeest van PSV
0
San Siro ziet zes doelpunten, maar geen winnaar tussen AC Milan en Genoa
6
Hakim Ziyech en Dries Mertens maken prachtige goals voor winnend Galatasaray
41
Keane geeft Haaland nieuwe veeg uit de pan; doodse stilte in studio volgt
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties