Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ibrahimovic niet verrast: 'Ik heb de wereld veroverd, nu doen zij dat ook'

Laatste update:

"Ik heb voor de start van het WK al gezegd dat ze het ver zouden schoppen en het toernooi waarschijnlijk gaan winnen. Ik ben erg blij en trots om Zweed te zijn. Ik rij nu rond met een Zweedse vlag, we steunen hen allemaal. Ik heb de wereld al veroverd, nu doet Zweden dat ook", reageerde de spits van LA Galaxy donderdagavond tegenover verslaggevers.

"Wie er ook tegen Zweden moet spelen krijgt het moeilijk, ik denk dat iedereen dat nu wel weet. Ze hebben het laten zien, ze weten het zelf ook en ze zullen zo doorgaan. Het wordt een moeilijke wedstrijd, een Europese kraker, dus we zullen zien hoe het loopt. Ze hebben al tegen twee niet-Europese teams gespeeld en daar hebben ze van gewonnen."

"Ze verloren van Duitsland, die wel Europees zijn, maar ik denk niet dat het veel uitmaakt hier omdat het erop of eronder is. Ze zullen het goed doen, we steunen hen allemaal", sluit Ibrahimovic af. Voorafgaand aan het WK werd er nog gespeculeerd over een rentree van de 36-jarige spits, die na het EK van 2016 een punt achter zijn interlandloopbaan zette. Bondscoach Andersson drukte de geruchten over een terugkeer van de 116-voudig international toen echter resoluut de kop in.

Denk jij dat Zweden wereldkampioen gaat worden?

Meer nieuws

Eredivisie-clubs opgelet: Tjaronn Chery komende zomer op te pikken
0
'Zoekend Ajax en PSV sturen scouts af op Europese halve finale'
6
Genadeloze Carragher adviseert speler van Man United te stoppen met topvoetbal
66
Footy Headlines lekt 'artistiek en uniek' uitshirt van Ajax voor komend seizoen
28
Feyenoord-reserve over mogelijk vertrek: 'Ik sta open voor een nieuwe uitdaging'
12
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties