Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ibrahimovic onthult bizarre tactiek om onder transfer naar PSG uit te komen

Laatste update:

"Adriano Galliani (directeur Milan, red.) vertelde mij: 'Maak je geen zorgen Zlatan, we gaan je niet verkopen'", memoreert Ibrahimovic in zijn boek, waarvan citaten zijn gedeeld via Aftonbladet. "Een paar weken later was ik net thuis van een uitje met de jetski toen ik vijf gemiste oproepen zag van Mino (Raiola, zaakwaarnemer, red.)."

"Raiola zei: 'Leonardo gaat je bellen.' Leonardo? Wie is Leonardo? Toen realiseerde ik me dat hij sprak over Leonardo, sportief directeur van Paris Saint-Germain. Ik zei tegen Mino: 'Ik ga hem niet opnemen. Galliani zei tegen me dat hij me niet ging verkopen.' Toen zei Mino gewoon: 'Dat weet ik, maar ze hebben je al verkocht.'"

"Toen ik die zomer met Mino om de tafel ging, zei ik dat we het Paris Saint-Germain moeilijk gingen maken. Ik wilde mijn 'Milan-salaris' behouden en wilde dat Paris Saint-Germain zoiets ging zeggen als: 'Gast, je overdrijft, je vraagt teveel.' Dat wilde ik gebruiken om er onderuit te komen. Dus ik zei tegen Mino dat hij alles moest eisen wat ik wilde."

"Ik zei tegen Helena (vrouw, red.) dat ze dit nooit zouden accepteren. Het was onmogelijk. Na twintig minuten belde Mino alweer en zei: 'Je hebt alles gekregen waar je om vroeg.' Er was geen weg terug meer. Ik zei: 'Oké, maak alles klaar.' Ik ben een man van mijn woord. Als ik ga zeggen dat ik iets ga doen, doe ik het ook", aldus Ibrahimovic.

Meer nieuws

AC Milan gaat mede door schitterende goal ex-PSV'er kansloos onderuit in Turijn
0
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Arne Slot wacht emotionele middag in De Kuip
2
Bundesliga-sensatie is na fenomenale reeks voor 65 miljoen euro op te halen
5
Marco Bizot laat EK schieten door 'zwaarwegende familieomstandigheden'
7
ADO Den Haag overleeft knotsgekke tweede helft en meldt zich bij laatste vier
18
Vermoedelijke opstelling PSV: Luuk de Jong op jacht naar topscorerstitel
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties