Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ibrahimovic passeert magische grens en jaagt na hattrick op clubrecord

Laatste update:

Het belangrijkste bekertoernooi van Frankrijk kende dinsdag al een verrassende finalist in Auxerre. Saint-Étienne, toch nog altijd de recordkampioen van Frankrijk, zou een tweede wat verrassende finalist kunnen zijn. Zo ver liet Paris Saint-Germain het echter niet komen. Ibrahimovic opende de score namens de Parijzenaars. De manier was niet zo bijzonder, hij deed het vanaf elf meter, maar het was desondanks een speciaal doelpunt voor de Zweed. Het was zijn honderdste treffer in een officiële wedstrijd voor Paris Saint-Germain. Hij had er slechts 124 duels voor nodig.

De voorsprong voor de thuisploeg bleef echter niet lang op het bord staan, want niet lang na de treffer van Ibrahimovic tekende Romain Hamouma voor de gelijkmaker. De middenvelder van de bezoekers kopte steenhard binnen bij een voorzet van de linkerflank. Pas na de onderbreking wist Paris Saint-Germain weer afstand te nemen van Saint-Étienne, dat speelde zonder Ricky van Wolfswinkel. Met een fraaie kopbal en na goed werd van Javier Pastore en Ibrahimovic tekende Ezequiel Lavezzi voor de 2-1.

Dat was nog niet alles, want Ibrahimovic had er nog geen genoeg van en hij maakte nog zijn tweede en derde van de avond en dus 101 en 102 ooit in het shirt van PSG. Hij hoeft nu nog maar zeven goals te maken om het clubrecord van Pedro Pauleta te evenaren. Overigens was de overwinning van Paris Saint-Germain bijzonder goed nieuws voor medefinalist Auxerre, de nummer acht van de Ligue 2. Paris Saint-Germain gaat zich via de competitie vermoedelijk wel plaatsen voor de Champions League en dat houdt in dat Auxerre via de beker naar de Europa League mag.

-

Meer nieuws

Bayern München spreekt eigen lijfspreuk tegen met opvallend nieuw tenue
1
KKD Elftal van de Week: Roda JC ondanks uitgestelde promotie hofleverancier
0
Roda JC legt stadionspeaker het zwijgen op: 'Heeft laatste interview gegeven'
3
'Twijfelende Denzel Dumfries ziet move richting Manchester United wel zitten'
21
Door vuurwerk verminkte PSV-fan doet zijn verhaal: 'Ik mis tweeënhalve vinger'
88
Van Dijk naar Real Madrid? 'Als ze bellen kunnen ze hem morgen contracteren'
36

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties