Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ibrahimovic prijst Matuidi: 'Magnifiek, je hebt veel naar Zlatan gekeken'

Laatste update:

Via zijn Twitter-account complimenteert Ibracadabra zijn 26-jarige teamgenoot met diens eerste doelpunt als international. Ik zag je doelpunt gisteravond. Magnifiek. Je hebt zeker veel naar Zlatan gekeken tijdens de trainingen? vraagt de Zweed zich af. Zelf maakt hij sinds hij voor de Fransen uitkomt de ene na de andere prachtige treffer.

Gezien de hashtag #DareToZlatan achter de opmerking kan niet worden uitgesloten dat Ibrahimovic de tweet mede op verzoek van een grote sponsor plaatste. Precies een maand geleden stuurde de aanvaller een verjaardagscadeau naar Cristiano Ronaldo: hij schonk de Portugees een shirt met daarop de woorden Dare To Zlatan.

Bekijk hier de tweet van Zlatan Ibrahimovic.

Bekijk hier de treffer van Blaise Matuidi tegen Nederland.

Meer nieuws

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties