Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ibrahimovic ruimschoots afgetroefd door 'Fiat' in MLS-verkiezing

Laatste update:

Vela kreeg 69 procent van de stemmen, die werden uitgebracht door media, spelers en trainers. De Mexicaanse aanvaller kende met 34 doelpunten en 15 assists een topjaar in de MLS. Vela leidde zijn club naar de eerste plek in de reguliere Western Conference. In de halve finale van de play-offs werd Los Angeles FC onlangs uitgeschakeld door Seattle Sounders (1-3), nadat in de kwartfinale nog werd afgerekend met het LA Galaxy van Ibrahimovic (5-3).

"Voor mij is het gewoon een beloning voor alle inspanning en al het werk", reageert Vela, de eerste Mexicaanse speler die de MVP-award wint in de MLS. "Mijn teamgenoten zijn een belangrijk onderdeel om deze trofee te winnen, omdat ze mijn werk makkelijk maken. Ik kom elke ochtend vrolijk naar de training, omdat ik met mijn vrienden werk. Het was gemakkelijk voor mij om al mijn doelen en al deze overwinningen te behalen met dit team, dus daarvoor wil ik mijn teamgenoten bedanken."

Ook de 38-jarige Ibrahimovic had met dertig competitiedoelpunten een uitstekend seizoen in Amerika, maar kreeg slechts veertien procent van de stemmen. De voormalig spits van onder meer Manchester United en Paris Saint-Germain liet zich onlangs nog denigrerend uit over Vela. "Ik ben met een voorsprong nog steeds de beste", zei de Zweed. "Hoe oud is Vela? 29? En hij speelt in de MLS in zijn beste jaren? Ik zat toen in Europa. Een wereld van verschil. Je vergelijkt een Ferrari toch niet met een Fiat?"

Is het terecht dat Carlos Vela de MVP-award heeft gewonnen?

Meer nieuws

Van der Gijp brengt treurig nieuws over Overmars: 'Totaal de oude niet meer'
3
Live meepraten in de Premier League: Arsenal - AFC Bournemouth
3
Justin Kluivert doet open sollicitatie bij Ronald Koeman in aanloop naar het EK
17
'Manchester United mikt op Franse verdediger die 70 miljoen moet kosten'
7
Felbegeerde De Zerbi vertelt of hij überhaupt openstaat voor een nieuwe club
6
Geen penalty na zelden vertoonde handsbal in de KKD: 'Dit is donkerrood'
38

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties