Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ibrahimovic rust niet: 'Fantastisch, maar ik ben niet van plan nu te stoppen'

Laatste update:

De Portugees Pauleta scoorde tussen 2003 en 2008 in totaal 109 keer in het shirt van PSG, voor Ibrahimovic staat de teller nu op 110. De voormalig Ajacied is na het bereiken van deze mijlpaal overigens niet van plan om op zijn lauweren te gaan rusten. "Het is altijd fantastisch om een record op je naam te zetten, maar ik ben niet van plan om nu te stoppen", laat Ibrahimovic weten op de officiële website van les Parisiens.

"Ik wil doorgaan en nog beter presteren", kijkt de Zweeds international vooruit. "Dit is voor de club een geweldige periode en we doen er alles aan om nog meer historie te schrijven", verzekert de goalgetter. PSG werd drie keer op rij kampioen van de Ligue 1 en de grote ambities in Parijs is om ook in de Champions League succesvol te zijn.

-
Denk je dat Zlatan Ibrahimovic nog lang bij Paris Saint-Germain blijft?

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
13
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
21
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties