Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ibrahimovic toont grootse vorm met fraaie assist en atletisch doelpunt

Laatste update:

AC Milan versloeg afgelopen donderdag Sparta Praag in de Europa League met 3-0 en werkte dus met het nodige zelfvertrouwen toe naar het uitduel met Udinese. I Rossoneri zijn dit seizoen bovendien nog ongeslagen in de Serie A en beschikken met Ibrahimovic over een man in grootste vorm. De ervaren spits verzorgde voor het bezoek aan Udine reeds zeven doelpunten en een assist en het duurde slechts achttien minuten voor hij zijn vorm etaleerde in het duel met Udinese.

De rol van Zlatan Ibrahimovic bij dit doelpunt van Franck Kessié is weer FENOMENAAL ?

Geplaatst door voetbalzone op Zondag 1 november 2020

Ibrahimovic controleerde een lange pass vanuit het middenveld binnen het strafschopgebied met de borst en hield de bal vervolgens bij zich, waardoor Samir Santos niet kon ingrijpen. De Zweedse spits wist vervolgens ter hoogte van de strafschopstip Franck Kessié te vinden, die vervolgens overtuigend de bal in de rechterkruising achter Udinese-doelman Juan Musso plaatste. Ondanks de vroege voorsprong werd het uiteindelijk geen eenvoudige middag voor AC Milan, dat Udinese kort na rust op gelijke hoogte zag komen.

Alessio Romagnoli vloerde Ignacio Pussetto binnen het strafschopgebied, waardoor de bal op de stip ging. Rodrigo De Paul maakte vanaf elf meter geen fout en tekende daarmee voor de 1-1. Diep in de tweede helft slaagde AC Milan er echter alsnog in om de overwinning naar zich toe te trekken. Een half weggewerkte voorzet van Ante Rebic viel omhoog in het vijfmetergebied van Udinese. Ibrahimovic plukte de bal met een soort omhaal uit de lucht en liet Musso daarmee van dichtbij geen kans om redding te brengen.

ONGEKEND! 39 jaar dames en heren... 39 JAAR!

Geplaatst door voetbalzone op Zondag 1 november 2020

Ibrahimovic heeft inmiddels in zes Serie A-wedstrijden op rij gescoord en dat gebeurt pas voor de derde keer bij AC Milan sinds het seizoen 1994/95. Andriy Shevchenko (in 2001) en Ibrahimovic zelf (in 2012) gingen de spits voor met een dergelijke reeks. In de slotfase kwam de dankzij Ibrahimovic tot stand gekomen voorsprong niet meer in gevaar, waardoor AC Milan zich steviger aan kop van de Serie A vestigt. Na zes wedstrijden bedraagt de voorsprong op naaste achtervolger Atalanta reeds vier punten.

-
Zie jij AC Milan serieus meedoen om de landstitel?

Meer nieuws

Na Kylian Mbappé kondigt ook Keylor Navas afscheid bij PSG aan: 'LEGENDE!'
9
Opleving of laatste stuiptrekking; is Haaland de laatste echte superspits?
29
Vermoedelijke XI PSV: Eindhovenaren op jacht naar puntenrecord van Cruijffs Ajax
11
Anderlecht heeft Vertonghen en Hazard niet nodig en dankt trefzekere Dolberg
4
Vermoedelijke XI Ajax: droomaanval Berghuis - Brobbey - Bergwijn weer mogelijk
18
Tijjani Lekatompessy draagt met beauty bij aan overtuigende zege AC Milan
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties