Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ibrahimovic vestigt met twee treffers clubrecord bij PSG

Laatste update:

De hoofdstedelingen van Laurent Blanc blijven door de overwinning autoritair leider in Frankrijk, want de voorsprong op AS Monaco blijft acht punten bedragen. In de eerste helft vertolkte Saint-Étienne, de nummer vier, duidelijk een figurantenrol in het Prinsenpark. PSG domineerde, al kwam het eerste gevaar van de bezoekers uit Loire: doelman Salvatore Sirigu duwde een schot van Franck Tabanou over de lat. Ibrahimovic loerde op zijn kans en de eerste was na een klein kwartier raak: de bal bleef in de zestien voor zijn voeten liggen en zijn punter vond de verre hoek.

PSG bleef de aanval zoeken tegen de bij vlagen hard spelende Verts en had kort na de 1-0 wellicht een strafschop verdiend nadat Edinson Cavani naar de grond ging, maar scheidsrechter Lionel Jaffredo blies niet op zijn fluit. Ibrahimovic en Cavani kregen voor de 2-0 allebei nog twee kansen om te scoren, maar Ibracadabra vond na 41 minuten uiteindelijk toch weer het net. Na een voorzet van Cavani tikte de sterspeler de bal met de buitenkant van de voet voorbij Stéphane Ruffier. PSG wist dat de buit binnen was en speelde de tweede helft op halve kracht.

Saint-Étienne, dat slechts twee van de laatste twaalf duels verloor, kreeg hierdoor meer zelfvertrouwen en creëerde ook genoeg mogelijkheden. Benjamin Corgnet schoot van dichtbij naast, een diagonaal schot van Moustapha Sall werd gered door Sirigu en Joshua Guilavogui kopte na een vrije trap over. PSG liet na rust vrijwel niets meer in aanvallend opzicht zien: alleen Ibrahimovic deed met een vrije trap nog een poging. PSG, waarbij Gregory van der Wiel door een knieblessure niet in actie kwam, gaat volgende week vrijdag op bezoek bij Lorient.

-

Meer nieuws

Na Kylian Mbappé kondigt ook Keylor Navas afscheid bij PSG aan: 'LEGENDE!'
5
Opleving of laatste stuiptrekking; is Haaland de laatste echte superspits?
29
Vermoedelijke XI PSV: Eindhovenaren op jacht naar puntenrecord van Cruijffs Ajax
11
Anderlecht heeft Vertonghen en Hazard niet nodig en dankt trefzekere Dolberg
3
Vermoedelijke XI Ajax: droomaanval Berghuis - Brobbey - Bergwijn weer mogelijk
17
Tijjani Lekatompessy draagt met beauty bij aan overtuigende zege AC Milan
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties