Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ibrahimovic waarschuwde teamgenoot Man United: 'Anders overleef je niet'

Laatste update:

"Hij had het in het begin zwaar, maar dat is volgens mij typisch Zweeds", zegt de huidige aanvaller van Los Angeles Galaxy in gesprek met BetHard. Ibrahimovic vond dat de stopper van zich af moest bijten. "Ik zei tegen hem: 'Luister, al deze spelers zijn veroveraars. Je moet hier overleven. Je bent niet hier om vriendelijk te zijn. Je moet presteren.'"

"Als je niet presteert, heeft de club er geen problemen mee om je te verkopen. Zo zit het nou eenmaal", aldus Ibrahimovic, die ziet dat Lindelöf sterk is verbeterd de afgelopen tijd. "Hij doet het goed de afgelopen periode. Hij speelt veel meer ten opzichte van zijn eerste jaar, toen hij worstelde. Ik zie dat hij tegenwoordig meer zelfvertrouwen heeft."

"Hopelijk kan hij dit voortzetten en mentaal sterk blijven, want ik denk niet dat het alleen om kwaliteit gaat in het voetbal", vervolgt de veteraan. "Het moet ook kloppen in je hoofd. Ik heb altijd gezegd dat vijftig procent afhangt van je mentale staat. Het maakt niet uit hoe goed je bent als je er mentaal niet klaar voor bent. Anders ga je het echt niet overleven."

Ibrahimovic hoopt Lindelöf ook bij de nationale ploeg van Zweden de kar blijft trekken. "Hij is de enige Zweed die bij een grote club speelt, dus die druk voelt hij ook. Dat is wat ik ook twintig jaar heb meegemaakt. Ik heb nooit voor 'normale' clubs gespeeld. Het is niet makkelijk om met die druk om te gaan, hij weet nu hoe het voelt", besluit de 37-jarige aanvaller.

Meer nieuws

Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
42
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
5
Mogelijke opvolger Slot spreekt zich uit: 'Lastig nee zeggen tegen Feyenoord'
12
NEC mag dankzij heerlijke goals Chery nog altijd hopen op vijfde plek
28
Mauro Júnior zingt provocerend anti-Ajax-liedje op huldiging van PSV
60

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties