Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ibrahimovic: 'Wat ik daar met Ajax ervoer, was het beste dat ik ooit zag'

Laatste update:

Messi deed zijn uitspraken na een 2-1 nederlaag met Barcelona bij Celtic in de groepsfase van de Champions League, negen maanden geleden. De Schotten bereikten uiteindelijk ook daadwerkelijk de knock-outfase, maar werden daarin direct geëlimineerd door Juventus. Dit seizoen is de Schotse topclub weer van de partij en zit het in een loodzware poule met (opnieuw) Barcelona, AC Milan en ook Ajax.

Die drie clubs staat weer een kakafonie aan geluid te wachten bij hun bezoek aan Glasgow. Zlatan Ibrahimovic zegt zich nog goed te herinneren hoe zíjn eerste bezoek aan Celtic Park verliep, in 2001. Hij speelde pas zijn derde wedstrijd in dienst van Ajax, toen hij met die club op visite ging bij Celtic en met 0-1 wist te winnen in de derde voorronde van de Champions League.

De Zweedse alleskunner zegt dat het een zeer speciale avond was. "Wat ik daar met Ajax meemaakte, was het beste dat ik ooit zag. Ik probeerde vroeg in de wedstrijd te communiceren met mijn teamgenoten, maar ik hoorde zelf al niets meer. Het publiek had er zo'n zin in, ik hoorde gewoon niet wat anderen tegen me zeiden. En of ze me überhaupt riepen. Het was een voortreffelijke en geweldige sfeer, waarschijnlijk het beste dat ik ooit heb meegemaakt", zegt de centrumspits.

Op de clubwebsite toont Celtic trots uitspraken van andere voetballers over het Schotse stadion. Zo zei Paolo Maldini ooit dat iedere voetballer tenminste één keer Celtic Park moet hebben meegemaakt. "Ik heb nog nooit zoiets ervaren als die wedstrijd daar", zei de Italiaanse verdediger. Xavi spreekt eveneens zijn waardering uit. "De sfeer die de supporters creëerden was de beste sfeer die ik ooit heb ervaren."

Ben jij wel eens bij een thuiswedstrijd van Celtic geweest?

Meer nieuws

Derksen wijst nieuwe schuldige aan: 'Hij heeft Ajax naar de klote geholpen'
8
PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
23
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
94
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
4
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
14
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties