Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ibrahimovic zei tegen iedereen: 'ik ben Zlatko, ik ben de beste!'

Laatste update:

Hleb noemt Ibrahimovic in een interview met Championat 'zo gek als een deur': "Hij is een geboren Zweed, maar een pure Slaaf. Hij heeft een vuil karakter. Hij kon gewoon ten overstaan van het hele team zeggen: 'mijn naam is Zlatko, ik ben de beste!'. Hij legde zijn been eens over de schouder van Carles Puyol heen op de training. Carles schrok en zei: 'Ibra, wie ben jij dan wel niet?!'. Maar Ibrahimovic keek hem dan aan en moest lachen. Elke tegenstander was bang voor Puyol, maar Zlatan niet", aldus Hleb.

"Ik maak geen grapje: Zlatan geloofde echt dat hij beter dan de rest was. We moesten een keer op de training een kopduel met elkaar aangaan, omdat hij en ik als enige over waren gebleven. Hij zei: 'nou, let's go'. Ik dacht dat hij me zou vermoorden, maar hij zei: 'nee, ik zal voorzichtig doen'. We sprongen vervolgens beiden in de lucht en daarna werd het zwart voor mijn ogen. Ik opende mijn ogen en merkte dat ik tien meter verder was beland. Zlatan kwam naar mij toe en moest lachen. Hij vond dat humor."

Hleb, die 72 interlands achter zijn naam heeft staan, vertelt in het vraaggesprek tevens dat hij in de zomer van 2009 van Barcelona naar Internazionale had kunnen vertrekken. "José Mourinho belde: 'wil je voor mij spelen? Ik wacht op je'. Ik wilde dat heel graag, was ongelooflijk blij." Hleb zat op dat moment in het vliegtuig om voor VfB Stuttgart te tekenen: "Ik zei tegen mijn zaakwaarnemer dat hij de boel zo snel mogelijk moest regelen met Internazionale, maar bij Stuttgart kreeg ik zo'n warm welkom van iedereen dat ik bijna niet door had hoe snel ik het contract wilde tekenen. Het was een emotioneel besluit."

Heeft Aleksandr Hleb het maximale uit zijn loopbaan gehaald?

Meer nieuws

Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
8
Gemiste strafschop Haye komt sc Heerenveen duur te staan tegen Almere City
5
Roda-fans vieren promotiefeest al massaal op het veld, maar dan scoort Groningen
87
Sierhuis loopt ogenschijnlijk zware knieblessure op; Go Ahead op rand play-offs
1
Willem II keert na twee jaar afwezigheid terug in de Eredivisie
19
Besiktas zet Europese ambities kracht bij dankzij treffer in minuut 97
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties