Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Icardi brengt Giuseppe Meazza in blessuretijd in extase tegen Milan

Laatste update:

Inter was voor eigen publiek nagenoeg de gehele wedstrijd de bovenliggende partij. Het elftal van trainer Luciano Spalletti begon furieus aan de wedstrijd en dacht na een klein kwartier voetballen op voorsprong te komen. Mauro Icardi werkte de bal bij de tweede paal binnen na een voorzet van Marcelo Brozovic, maar doordat de bal onderweg was beroerd door Matías Vecino, werd de Argentijnse aanvalsleider van Inter teruggefloten vanwege buitenspel. I Nerazzurri kwamen zo overtuigend uit de startblokken, maar moesten na een halfuur een bittere pil slikken.

Lucas Biglia beging binnen korte tijd tweemaal een overtreding op Radja Nainggolan, waarna de Belgische middenvelder geblesseerd moest afhaken. Kort na de aftocht van Nainggolan kreeg Stefan de Vrij de grootste kans van de eerste helft: de Oranje-international trof na een hoekschop de paal met een schot uit de draai. Milan stelde daar in de eerste 45 minuten weinig tegenover. De ploeg van Gennaro Gattuso kwam niet verder dan een terecht afgekeurde treffer van Mateo Musacchio (buitenspel) en mocht dan ook van geluk spreken dat de rust werd gehaald zonder kleurscheren.

Na de onderbreking veranderde het spelbeeld nauwelijks: Inter zocht naar een aanvallende oplossing, terwijl Milan zich massaal beperkte tot verdedigen. Milan-doelman Gianluigi Donnarumma werd echter nauwelijks aan het werk gezet, waardoor Keita Baldé twintig minuten voor tijd van stal werd gehaald door Spalletti. Gattuso antwoordde met het inbrengen van Patrick Cutrone voor Hakan Calhanoglu. Milan wist Inter steeds verder van het doel van Donnarumma af te houden en was in de slotfase zelf zowaar nog dicht bij de openingstreffer.

Suso werd in het strafschopgebied van Inter vrijgespeeld door Ricardo Rodríguez, maar de Spaanse middenvelder kwam vervolgens niet verder dan een rollertje. Het betekende lang het laatste wapenfeit van de wedstrijd, maar in de tweede minuut van de blessuretijd wist Inter de wedstrijd toch nog naar zich toe te trekken. Een voorzet vanaf rechts werd door iedereen gemist, waarna Icardi met het hoofd uitgroeide tot matchwinner.

-

Meer nieuws

Bologna speelt teleurstellend gelijk, mede door rode kaart voor Sam Beukema
2
Arsenal maakt het onnodig spannend tegen Tottenham, maar houdt druk op titel
24
Drie voormalig Eredivisionisten schieten Bournemouth naar 3-0 zege op Brighton
11
Live meepraten in de Premier League: Nottingham Forest - Manchester City
10
RKC Waalwijk pakt punt tegen FC Utrecht, waar Sam Lammers record breekt
9
Volendam gaat onderuit tegen pover Sparta en lijkt kansloos voor handhaving
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties