Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Icardi drukt geruchten de kop in: 'Ik weet niet of het voor Kerstmis lukt'

Laatste update:

Icardi is al jarenlang een vaste waarde bij Internazionale en kwam de afgelopen drie seizoenen steeds boven de twintig doelpunten uit in de Serie A. Dit seizoen staat zijn teller op drie, terwijl hij in de Champions League al tweemaal trefzeker was. Door zijn goede prestaties bij Internazionale wordt hij in de wandelgangen gelinkt aan een transfer, maar Icardi zegt het goed naar zijn zin te hebben. "Ik wil hier graag blijven", aldus de spits, wiens contract in de zomer van 2021 afloopt.

De aanvaller heeft naar verluidt een clausule staan, waardoor hij door clubs van buiten de Serie A voor een bedrag van 110 miljoen euro af te halen is. "Er is in het verleden wat contact geweest (met andere clubs, red.), maar ik heb besloten om hier te blijven, voor zowel mezelf als mijn familie. Ik droomde er altijd van om met Inter in de Champions League te spelen en daarom kon ik niet weg."

Icardi hoopt op korte termijn een nieuw contract bij Internazionale te tekenen. "We proberen om een contractverlenging af te ronden, maar ik weet niet of dat voor Kerstmis gaat lukken", aldus de spits, die na de interlandperiode weer is teruggekeerd bij Internazionale. Icardi ging afgelopen dinsdag nog met 1-0 onderuit in de vrienschappelijke interland tegen Brazilië. Zondag hervat Inter de competitie met de kraker tegen AC Milan.

Mauro Icardi is de beste spits van de Serie A

Meer nieuws

Twee voormalig Eredivisie-spelers helpen Hellas Verona aan knap punt tegen Inter
0
Van Hanegem ergert zich om heldere reden nu al aan Ajax-trainer Farioli
13
Chaos bij Stadion Galgenwaard: supporters gooien met stenen en fietsen naar ME
44
Mats Hummels kan bij liefst drie Europese topclubs tekenen in de zomer
5
Jeremiah St. Juste vertolkt absolute hoofdrol in Portugese bekerfinale
1
Harde kern FC Utrecht bestormt veld: spelers Go Ahead sprinten voor hun leven
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties