Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De 15 namen die Arne Slot deze zomer kunnen opvolgen bij Feyenoord

Laatste update:

Joseph Oosting


Feyenoord denkt eraan om Joseph Oosting aan te stellen mocht Slot inderdaad naar Liverpool vertrekken, zo meldde De Telegraaf woensdag. Volgens het ochtenddagblad heeft Feyenoord de huidig FC Twente-trainer 'op de radar als mogelijke vervanger'. De regerend kampioen oriënteert zich duidelijk alvast op de trainersmarkt, daar een vertrek van Slot aanstaande lijkt. Oosting reageerde bij ESPN kort op de geruchten. "Ik lees het en dat is mooi, maar ik werk bij FC Twente en heb het hier goed naar mijn zin. Wat moet ik er voor de rest mee? Het zijn allemaal geruchten."

Meer: Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord | Arne Slot kan nog weinig vertellen over zijn naderende transfer naar Liverpool

Sipke Hulshoff


Slot wil zijn assistent het liefst meenemen naar Liverpool. Willem van Hanegem vindt de rechterhand van de vertrekkende coach echter zeer geschikt om het stokje over te nemen in De Kuip. "Hij is heel belangrijk", zei de oud-trainer van Feyenoord vorig jaar nog in de Willem & Wessel-podcast van het Algemeen Dagblad. "In eigenlijk alles van wat er nu allemaal zo goed gaat bij Feyenoord. Dus waarom zou je dat veranderen als Slot vertrekt en niet gewoon hem de kans geven?"

Sipke Hulshoff is nu nog assistent van Slot bij Feyenoord.

Ron Jans/Robin van Persie


Johan Derksen vindt Ron Jans een geschikte kandidaat voor Feyenoord. René van der Gijp is het daar roerend mee eens. "Jans dan met Van Persie. Dat zou ik dan zeggen. Laat Van Persie lekker twee jaar meelopen met Ron Jans. Met een beetje pech en blessures wordt Heerenveen veertiende. Dan heb je het gewoon kut gedaan", zo klonk het in Vandaag Inside. Van Persie is in beeld bij Heerenveen als hoofdtrainer, maar dat vindt Van der Gijp dus geen goed idee.

René van der Gijp zou Robin van Persie graag met Ron Jans zien samenwerken bij Feyenoord.

Kees van Wonderen


Heerenveen zoekt dus een opvolger voor Kees van Wonderen, die na dit seizoen vertrekt uit het Abe Lenstra Stadion. Hij was in totaal twee seizoenen verbonden aan de Friezen. De 55-jarige coach kende als speler zijn beste jaren in De Kuip, waar hij tussen 1996 en 2004 actief was. Van Wonderen veroverde met Feyenoord de landstitel en tot ieders verrassing de UEFA Cup. Na zijn actieve loopbaan diende de voormalig verdediger de Stadionclub een korte periode als scout.

Kees van Wonderen heeft een verleden bij Feyenoord en is vrij na zijn vertrek bij sc Heerenveen.

Rogier Meijer


De huidige Feyenoord-staf heeft Rogier Meijer hoog zitten, zo wist het Algemeen Dagblad te melden. In een analyse wordt de huidige coach van NEC genoemd als een mogelijke opvolger van Slot. "De man die zondag in de bekerfinale nog de tegenstander coachte, wordt door de technische staf van het huidige Feyenoord gezien als één van de meest tactisch geschoolde trainers in de Eredivisie. Iemand die ook in staat is om wedstrijden naar zijn hand te zetten", zo schreef het AD. Meijer kende een stroeve seizoensstart met NEC, maar haalde desondanks de bekerfinale en staat zesde met zijn ploeg.

Rogier Meijer loodste NEC naar de subtop en reikte tevens tot de bekerfinale.

Dick Schreuder


Mikos Gouka van het Algemeen Dagblad schuift Dick Schreuder naar voren. "Hij laat, samen met zijn rechterhand Johan Plat, goed werk zien bij het Spaanse CD Castellón, waarmee ze op het punt staan te promoveren en nog tot medio 2027 onder contract staan. Schreuder hanteert weliswaar een compleet ander systeem dan Slot, maar doet dat wel op een aanvallende wijze. Maar of Schreuder zijn project in Spanje al na een jaar wil loslaten?", vraagt de journalist zich af. Schreuder werkte eerder in Nederland bij Vitesse en PEC Zwolle en is tevens in beeld bij Heerenveen.

Dick Schreuder is hard op weg om kampioen te worden in Spanje.

Pepijn Lijnders


Pepijn Lijnders is solidair aan Klopp en vertrekt eveneens bij Liverpool. Te Kloese kan de pas 41-jarige trainer dus bellen voor een verkennend gesprek. De rechterhand van de Duitse manager heeft echter weinig ervaring als hoofdcoach in de Eredivisie. Lijnders werd begin 2018 aangesteld door NEC, maar vertrok na een teleurstellend halfjaar alweer uit Nijmegen. De voormalig jeugdtrainer van FC Porto en PSV koos er toen voor om terug te keren in de dug-out van Liverpool, waarmee hij in 2020 de eerste landstitel in 30 jaar tijd veroverde.

Pepijn Lijnders vertrekt ook bij Liverpool en kan dus gaan onderhandelen met Feyenoord.

Giovanni van Bronckhorst


Giovanni van Bronckhorst begon en eindigde zijn actieve carrière bij Feyenoord en keerde later terug als trainer. Eerst als opvolger van Fred Rutten en later als permanente hoofdcoach. Van Bronckhorst kende een moeilijke start als oefenmeester in De Kuip en had zelfs even de hulp nodig van de doorgewinterde Dick Advocaat. Het kwam uiteindelijk goed, want Feyenoord veroverde onder zijn leiding voor het eerst in bijna 20 jaar het kampioenschap. Van Bronckhorst kende later korte dienstverbanden bij Guangzhou R&F en Rangers en is al bijna anderhalf jaar clubloos.

Giovanni van Bronckhorst was al eerder trainer bij Feyenoord en werd toen kampioen.

Pascal Jansen


Pascal Jansen deed het een aantal jaren zeer behoorlijk bij AZ, dat hem na een serie teleurstellende resultaten echter ontsloeg. De bescheiden trainer wil snel weer ergens aan de slag en werd al een aantal keer gespot in de Johan Cruijff ArenA bij thuiswedstrijden van Ajax. De grote droom van de in Londen geboren Jansen is het managen van een club in de Premier League. Hij was al eerder werkzaam in Rotterdam: bij Sparta als hoofd opleidingen en assistent-trainer. Jansen was als opleider ook enige tijd verbonden aan PSV.

Pascal Jansen wil na zijn ontslag bij AZ graag elders aan de slag.

Albert Stuivenberg


Albert Stuivenberg kent Feyenoord maar al te goed. Hij werkte namelijk maar liefst dertien jaar voor de Rotterdamse club, als assistent-trainer en hoofd opleidingen. De geboren Rotterdammer verdiende zijn sporen nadien voornamelijk in het buitenland. Stuivenberg werkte onder meer bij KRC Genk, Al-Jazira en Manchester United en is sinds medio 2019 in dienst van Arsenal. Als assistent van manager Mikel Arteta zijn the Gunners na diverse magere jaren uitgegroeid tot een serieuze titelkandidaat.

Albert Stuivenberg werkte jarenlang bij Feyenoord als jeugdtrainer en opleider.

Nuri Sahin


Nuri Sahin werd in het seizoen 2007/08 verhuurd aan Feyenoord en sloot dat jaar af met het winnen van de TOTO KNVB Beker. De gewezen middenvelder van Real Madrid en Liverpool is vooral bekend vanwege zijn periode bij Borussia Dortmund, waar hij tegenwoordig als assistent-trainer fungeert. Sahin vervult die functie sinds afgelopen december, samen met voormalig ploeggenoot Sven Bender. De Duitser met Turkse roots wordt intern bij Dortmund gezien als een zeer belangrijke pion voor de toekomst. In de Duitse media is hij al regelmatig aangemerkt als toekomstig hoofdcoach van BVB.

Nuri Sahin kent Feyenoord als speler en timmert bij Borussia Dortmund aan de weg als trainer.

Marino Pusic


Ook voor Marino Pusic is Feyenoord geen onbekend werkterrein. De huidige trainer van Shakhtar Donetsk fungeerde namelijk twee seizoenen lang als rechterhand van Slot. "Als ik zie waar we vandaan moesten komen, kunnen we met elkaar enorm trots zijn. We hebben een exceptionele prestatie neergezet. Iedereen binnen de club verdient complimenten, met name Arne Slot die als hoofdcoach leidinggevend is geweest", zei Pusic in januari tegen RTV Rijnmond. Pusic, die ook bij Twente en NAC werkte, heeft Slot hoog zitten. "We hebben een ander karakter, maar vullen elkaar daarin aan. We hebben dezelfde voetbalvisie, dat is altijd prettig."

Marino Pusic werkte ruim 2 jaar intensief met Arne Slot en samen veroverden ze vorig seizoen de landstitel.

Jacob Neestrup


De pas 36-jarige Jacob Neestrup leverde eerder dit seizoen een knappe prestatie met FC Kopenhagen. De Deense topclub overleefde een Champions League-poule met Manchester United, Bayern München en Galatasaray en moest zich pas gewonnen geven in de achtste finale tegen Manchester City. Neestrup is een jonge, leergierige trainer die voor altijd openstaat voor vernieuwingen in de voetballerij. Het is echter de vraag of Feyenoord deze zomer de gok aandurft met de voormalig jeugdinternational van Denemarken, die bij Kopenhagen nog ruim twee jaar vastligt.

Jacob Neestrup maakt indruk met het goede werk dat hij aflevert bij FC Kopenhagen.

Kjetil Knutsen


Kjetil Knutsen werd nog niet zo lang geleden genoemd als nieuwe trainer van Ajax. Een dienstverband in Amsterdam werd desondanks nooit realiteit. Knutsen (55) levert al enkele jaren goed werk af bij FK Bodo/Glimt, dat eerder dit seizoen in de Conference League uitkwam tegen Ajax. De Amsterdammers balanceerden op de rand van uitschakeling en hadden alle moeite met de Noren, maar gingen toch door. Knutsen loodste Bodo/Glimt in 2020, 2021 en 2023 naar het kampioenschap in Noorwegen, de eerste drie landstitels in de clubgeschiedenis.

Kjetil Knutsen werd eerder al in verband gebracht met Ajax.

Bo Svensson


Drievoudig Deens international Bo Svensson was tot november als trainer verbonden aan FSV Mainz 05. In de bijna drie jaar in Duitsland veranderden die Nullfünfer van een degradatiekandidaat in een kandidaat voor de Europese plekken in de Bundesliga. Svensson en Mainz kende echter een dramatisch begin van deze jaargang, met geen enkele zege in de eerste negen duels. Hierdoor werd de samenwerking in goed overleg opgezegd. De 44-jarige Deen zoekt sindsdien naar een nieuwe uitdaging in trainersland.

Bo Svensson presteerde optimaal bij FSV Mainz 05, maar stapte op na een dramatische seizoensstart.

Meer nieuws

Josip Sutalo openbaart waarom hij een teleurstellend debuutseizoen kent bij Ajax
1
Pascal Jansen geeft duidelijk antwoord als hem wordt gevraagd naar Ajax
3
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
9
Pascal Jansen gaat voor het eerst in op plotseling ontslag bij AZ
12
Live meepraten in de Eredivisie: Heracles Almelo - RKC Waalwijk
3
Live meepraten in de Eredivisie: PSV - Sparta Rotterdam
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties