Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Icoon getipt voor Feyenoord: 'Dat helpt waanzinnig, kijk maar naar Ajax'

Laatste update:

"Een betere oplossing was geweest om Van Geel een jaar te laten zitten, zijn opvolger al te benoemen en die in te werken", vervolgt Baan, die van 1998 tot en met 2003 technisch directeur was bij de Rotterdamse club. "Ik hoor vaak dat Dirk Kuyt op termijn de gedroomde hoofdtrainer is, maar misschien heeft hij dit ook wel in zijn vingers."

Commentator Arno Vermeulen zou sowieso voor Kuyt kiezen en gangbare kandidaten als Max Huiberts (AZ), Joris Mathijsen (Willem II), Ted van Leeuwen (FC Twente) en Henk van Stee (Sparta Rotterdam) negeren. Vermeulen stelt dat de belangrijkste eigenschap voor een td het hebben van een netwerk is. "Dan helpt het waanzinnig als je een wereldwijd bekende speler bent geweest. Kijk maar naar Marc Overmars en Edwin van der Sar bij Ajax."

"Juist omdat Feyenoord financieel beperkt is, moet de club het van die contacten hebben. Kuyt kent zelf veel mensen, maar heeft ook zaakwaarnemer Rob Jansen en diens kantoor achter zich. Als ik Jan de Jong (algemeen directeur, red.) was, zou ik geen seconde twijfelen om iets met de contacten van Kuyt, Jaap Stam (nieuwe trainer, red.) en Robin van Persie te doen."

Verwacht jij dat Dirk Kuyt in de toekomst technisch directeur van Feyenoord wordt?

Meer nieuws

Oranje-opponent Frankrijk ziet basisspeler op tijd herstellen voor EK 2024
0
Spaans talent op proef bij Feyenoord; ook Ajax en Barcelona tonen interesse
3
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
34
Perez: 'Vorig jaar wilde Man United hem hebben, nu gaat niemand hem halen'
15
Komst Potter wordt moeilijk; Ajax neigt door te schakelen naar volgende trainer
46
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties