Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Idioot' De Laurentiis hard aangepakt: 'We tolereren zijn visie niet langer'

Laatste update:

De Laurentiis staat sinds 2004 aan het roer bij Napoli en leidde de club sindsdien vanuit de Serie C naar de top van het Italiaanse voetbal. Verder dan twee Coppa Italia's en een Super Cup kwamen i Partenopei sindsdien echter niet. "Met dit statement proberen we een helder beeld te geven van onze mening over Aurelio De Laurentiis, die we nooit President zullen noemen", begint de harde kern.

"We tolereren zijn visie, die puur zakelijk en zonder enige vorm van sentiment is, ten aanzien van het voetbal niet langer. We zijn ultra's; we hebben altijd geleefd met offers, passie en waarden die overal terug te vinden zijn bij de club, behalve bij één idioot", vervolgt zij. "We accepteren dit gebrek aan stijl en deze provocaties tegenover een groep mensen niet langer, ondanks het feit dat hij ons van de afgrond heeft gered."

"Hij is van bescheiden filmmaker uitgegroeid tot een welvarende eigenaar van een voetbalclub. We glimlachen wanneer hij dingen zegt zoals 'als je wil winnen, support dan Juventus' of 'jullie verdienen de Chinezen (refererend naar de clubeigenaren van andere clubs, red.). Het tekent zijn stupiditeit. Aan de andere kant glimlachen we niet wanneer ons hebben en houden een professie wordt genoemd."

Napoli kent een onrustige voorbereiding op het nieuwe seizoen in de Serie A. De club raakte in conflict met trainer Maurizio Sarri, die uiteindelijk naar Chelsea vertrok, en leed onlangs onder diens opvolger Carlo Ancelotti een smadelijke oefennederlaag tegen Liverpool (5-0). De Laurentiis trok deze zomer op de transfermarkt in totaal ruim zeventig miljoen euro uit voor de komst van Fabián Ruiz, Simone Verdi, Kélvin Malcuit, Vinícius Morais, Amato Ciciretti en Amin Younes, terwijl Orestis Karnezis en Alex Meret op huurbasis werden ingelijfd, maar het uitblijven van echte sterren zou de preses niet in dank zijn afgenomen door de fans.

Kun jij je vinden in de kritiek op Aurelio De Laurentiis?

Meer nieuws

Santiago Gimenez daadwerkelijk in beeld in top van de Premier League
26
VZ Kort: Parma keert na drie seizoenen terug in Serie A
77
Manchester United hakt knoop door over toekomst Erik ten Hag
32
Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
36
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
9

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties