Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Iedere speler die bij PSV reserve is, wil dat zo snel mogelijk veranderen'

Laatste update:

De twintigjarige Hendrix is niet tevreden met zijn rol: "Iedere speler die bij PSV reserve is, wil dat zo snel mogelijk veranderen", zegt hij in het Eindhovens Dagblad. "Van mij weten ze altijd dat ik er klaar voor ben. Ik wil onomstreden basisspeler zijn en ook niet afhankelijk zijn van een bepaald type wedstrijden. Ik heb nu meer dan veertig duels in de Eredivisie gespeeld en als je er eenmaal aan geroken hebt, wil je meer."

Cocu kan naast Guardado, Pröpper, Maher en Hendrix ook nog beschikken over Gastón Pereiro en Stijn Schaars, maar de coach zou er in de slotfase van de transfermarkt toch nog graag een middenvelder bij willen halen. Pierre Emile Höjbjerg was in beeld, maar Bayern München besloot om hem te verhuren aan Schalke 04. Hendrix kan niet op huurbasis vertrekken bij PSV.

Jorrit Hendrix hoort in de basis te staan bij PSV

Meer nieuws

San Siro ziet zes doelpunten, maar geen winnaar tussen AC Milan en Genoa
1
Hakim Ziyech en Dries Mertens maken prachtige goals voor winnend Galatasaray
17
Keane geeft Haaland nieuwe veeg uit de pan; doodse stilte in studio volgt
10
Live meepraten in de Serie A: AS Roma - Juventus
2
Bayer Leverkusen scoort vijfmaal en blijft ongeslagen; Frimpong maakt zijn 14e
2
Liverpool verslaat Tottenham mede dankzij uitblinkende Gakpo en beauty Elliott
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties