Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Iedere speler heeft moeite met die aandacht, maar Memphis doet het goed'

Laatste update:

Volgens de coach kan zijn landgenoot wel omgaan met alle lofuitingen. "Wanneer je scoort, moet je bescheiden zijn", zegt Van Gaal op de website van zijn club. "Ik heb gezien dat Memphis zich bescheiden opstelde na zijn twee doelpunten en assist en daar ben ik blij mee, want er is nog een lange weg te gaan voor hem. Hij weet dat, ik weet dat, de club weet dat en zijn medespelers weten dat. En dat is op dit moment het belangrijkste."

"Natuurlijk was hij geweldig tegen Club Brugge, maar je kan niet altijd geweldig zijn, dat moet je wel weten", vervolgt Van Gaal. "Je moet altijd proberen om beter te worden, beter te worden, beter te worden. Natuurlijk is het lastig om met beide benen op de grond te blijven, iedere speler heeft moeite met die aandacht. Maar tot dusver doet Memphis het erg goed."

De pers is dus lyrisch over Depay, maar kritisch op Wayne Rooney, die in de eerste drie duels van dit seizoen nog niet heeft gescoord. "Ik heb dat ook gehoord", reageert Van Gaal. "Het gaat om dezelfde media die een heel jaar geschreven hebben dat ik Rooney in de spits moest zetten. Nu speelt hij drie wedstrijden in de spits en heeft hij niet gescoord en zeggen ze dat hij niet goed genoeg meer is. Dat is de manier waarop de media werkt, ik kan daar niets aan veranderen."

Denk je dat Memphis Depay met beide benen op de grond zal blijven staan?

Meer nieuws

Mark van Bommel genoemd als mogelijke trainer halve finalist Champions League
2
Johan Derksen: 'Je kunt niet meer om hem heen in het Nederlands elftal'
11
Xavi Simons zorgt voor negatieve primeur tijdens puntenverlies RB Leipzig
3
'Hij was een dertien in een dozijn-voetballer voor Slot naar Feyenoord kwam'
14
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties